@cauboy,
Ja sam konacno nasao BN pomocu ovih frekvencija gore. Radi i pomocu altDVB-a a i sa progDVB. Potrebno je da uradis sledece:
Otvori iz altDVB ili progDVB transpodere za Eutelsat W2 (u notepad-u), i dodaj novi transpoder na dnu liste pod novi redni broj. Naravno u taj transpoder stavi gore navedene frekvencije ali u kHz a ne MHz. To bi trebalo da izgleda ovako:
87=12692000,V,3798000,-1,0,0
Pri zatvaranju notepad-a snimi promjene i pokreni altDVB (odnosno progDVB, zavisno od toga cije si transpodere mijenjao), te normalno skeniraj cijeli satelit ili samo taj novi transpoder. Mora da radi!!
Napomena: nemoj da pogrijesis file sa transpoderima i to uradis u file od nekog drugog satelita. Na vrhu spiska tranpodera ti pise za koji je to satelit!! Kod mene je transpoder za Eutelsat W2 pod imenom 0160 ali to nemora da bude tako!
Kod mene progDVB nije htio da prepozna taj novi tramspoder pa sam promijenio frekvenciju na nekom vec postojecem transpoderu bez dodavanja novog.
Bilo kako bilo mora da radi, ako imas neki pristojan signal na Eutelsat-u W2 (preko 40%)
i ako ti rade ostali kanali sa tog satelita onda je ovo rjesenje tvog problema!!
Pozdrav!