Zamolio bih bilo koga koji zna bilo koji upload center na kojem se može naći BBaio ili TMB u kojem su prepravljeni ključevi da mogu ponovno otvarati multiviziju i MTV. Ako ga imate kod kuće i ako takav fajl uopće postoji molim pošaljite ga na
luka.luketic1@ka.htnet.hr
Cuo sam i ja to ranije...mada to nema nikakve veze.
Imam ja i originale i preradjene i NECE ni u jednom da radi.
A nema ni logike posto su ti camovi potpuno identicni (eurocam)...skines fles i isprogramiras ga i dobijes potpuno isto!!!
Dosta puta nema logike,necemo o logici jer je dosta puta pala niz skale,,meni je sa originalnim radio bbaio dok sam ga imao a tmb nije bio aktualan pa nisam mogao provjeriti,,dok na svim internim je radio i jedan i drugi bez problema.
Pozdrav
globon
09.11.2004. u 20:52
roli Mrdja Dragan Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi
OK za interni slot...ali za ext.conaxe....evo ja ih imam kakvih god hoces i originala i prepravljanih ,imam cak i onaj zeleni 2.01 i ne radi...nema sanse..
Pozdrav!!
PS Tmb nisam probao sad ali sam ga probao na ehostaru 808 koji je bio via pa sam mu ubacio dump conaxa i napravio konaks risiver i taj Tmb je otkljucavao samo konaks,a kad sam htio nesto drugo,stavljao sam ga u externi cam i prebacivao na npr.Tps i onda ga vracao u Ehostara u interni conax i tad je to radilo ali jako jako traljavo......
Najbolje radi sa echostarom 808/2200 via ci, i sa 2110 via ci,ali sa 2 kartice; gold kartica u interni modul(zbog multivisiona koji ne radi sa tmb i bbaio) a tit u conax. Tako radi sve sto je trenutno dostupno, sa zadnjim tmb2.7 kog sam skinuo na uploadu radi i polsat au.prebacivanje sistema u kartici u 808 i 2200 vrsi se stiskom na 'exit' pa '1' onda se modul inicijalizuje i prebaci u onaj sistem u kom radi kanal na kome se trenutno nalazite.sa echostarom2110 morate ga iskljuciti pa ponovo ukljuciti. Pozdrav