Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pitanje Dragon Modul

[es] :: BalkanSat :: pitanje Dragon Modul

[ Pregleda: 436 | Odgovora: 8 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

luluketi
Luka Luketić
hrvatsaka, Duga resa

Član broj: 32949

icon pitanje Dragon Modul04.11.2004. u 17:02

Da li dragon modul ima mogučnost da se u budučnosti predatorom ili bilo kako prefiksira da hvata originalne i nadam se piratske NDS kartice. Da li on uopče trenutno podržava NDS original kartice
04.11.2004. u 17:02 

belami

Član broj: 20914

icon Re: pitanje Dragon Modul04.11.2004. u 18:46
Ne nepostoji jos uvijek softver za bilokoji externi ci modul koji bi mogao prihvatiti NDS kartice a u buducnosti ko zna!!!!!
04.11.2004. u 18:46 

luluketi
Luka Luketić
hrvatsaka, Duga resa

icon Re: pitanje Dragon Modul04.11.2004. u 19:57
Isto pitanje vrijedi i za ostale sustave na dragonu dragon zasada podržava neke sustave. Zanima me da li je moguće nadograđivanje dragona na ostale sustave npr. kad se probije nagravision 2 ili bilo koji drugi sistem koji se probije.
04.11.2004. u 19:57 

globon
Saint Powest

Član broj: 17817

icon Re: pitanje Dragon Modul04.11.2004. u 20:35
Nagru 2 ionako podrzava ako mislis na originalne kartice,a ako bude potrebno i za neke druge stvari oko nagre 2,njegova memorija koja je prilicno velika mu dozvoljava i mnogo vecu iskoristivost od trenutne.

Pozdrav
globon
04.11.2004. u 20:35 

luluketi
Luka Luketić
hrvatsaka, Duga resa

icon Re: pitanje Dragon Modul05.11.2004. u 14:55
puno hvala na odgovoru. Jer planiram si kupiti Dragon modul sad uskoro sa loader karticom pa me zanimalo pošto sad gase sustave da ga bezveze ne kupujem. Znači da se nadograđivati
05.11.2004. u 14:55 

roli
Mrdja Dragan
Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi

Član broj: 3571

Sajt: www.freedom.org.yu

icon Re: pitanje Dragon Modul06.11.2004. u 02:25
Ako se u medjuvremenu ne pojavi neki noviji cam..koji ce se dati malo vise nadogradjivati...samo s jednim ciljem ...da nam opet uzmu pare.....i tako u krug....zakljucke izvodim na osnovu Magic modula,kad se pojavio...nakupovao sam neke fine zalihe...kojih se jos nisam uspio rijesiti....ni prepravljajuci ga u MR...

Pozdrav!!!
/mrdja
06.11.2004. u 02:25 

pasi
Ivan Grozdanović CCNA
Nis

Član broj: 21523

Sajt: www.ship-shop.tk

icon Re: pitanje Dragon Modul06.11.2004. u 09:36
@roli
Osim Xcam ciji sastav trenuno ne znam , svi moduli Dragon , Magic , MR , MRev , pa i najnoviji Reality su na istom principu. Sidsa , SRAM od 256Kb , Flash 1-2Mb , nekakav Xilinx i neki chip za citanje kartice. Kod Dragona su ARM7 procesor(sidsa) i SRAM integrisani u jednom chipu , neki AMD i postoji neki "predator" chip koji inace ne postoji ni u jednom katalogu , a oznaka na njemu je tako odstampana kao kad sam ja kao klinac na otpadu Ei-Nis uzimao kese neobelezenih tranzistora u kucistu TO-3 a onda stampao na njma 2N 3055H MOTOROLA i prodavao na buvljaku za dobre pare. Uhh, to su bila vremena . Hocu da kazem to je neki standardni chip samo je na zahtev proizvodjaca odstampano "predator". Moglo je ladno da pise i "Rolli" . Realitry cam izgleda potpuno isto kao MR ili MRev a i naisao sam na fajl za prepravku MRev u Reality. Probao sam ga na MR posto nemam Mrev ali zbog poznate razlike oko citanja kartica nisam uspeo da ubacim Phoenix patch. Probacu ovih dana sa laptopom.
Sve u svemu posle starog dobrog Magica nisu napravili nista revolucionarno u hardweskom smislu , i ako trube na sav glas , samo tumbaju jedan te isti hardwer.
Ako nesto pocne dobro , zavrsice lose
ako nesto pocne lose , zavrsice jos gore ... Murphy
06.11.2004. u 09:36 

roli
Mrdja Dragan
Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi

Član broj: 3571

Sajt: www.freedom.org.yu

icon Re: pitanje Dragon Modul06.11.2004. u 19:17
Pa rekoh...samo da se uzmu pare....zadnju vecu kolicinu camova koju sam kupio su bili Medzici...evo ih jos desetak imam ... platio sam skolu
To za chip "predator" ti je isto ko i za Kopernikus....apropo tome ode Karla del Ponte u (pm) ...ode u Koreju i naruci tri kontejnera risivera....naravno sva tri kontejnera su risiveri marke " Ratko" i pod tim imenom ih prodaje

A to za tvoje tranzistore me je podsjetilo na drugu polovinu osamdesetih dok sam studirao i dok sam se izdrzavao svercujuci kojesta iz Minhena i Nirnberga,tako da smo na kisobrane morali da zalijepimo ono "Made in Japan" ..da bi ih uvalili braci Rusima ....uuuuuuu koja su to vremena bila....para ko sodera

Pozdrav!!!
/mrdja

PS ili do nedavno "bezvrijedni" irdeto cam prepravis u Conax...zalijepis "original" naljepnicu pa sa BB AiO....
06.11.2004. u 19:17 

sam
HR, za sada

Član broj: 2913

icon Re: pitanje Dragon Modul06.11.2004. u 20:28
Probao ubaciti Sky UK NDS karticu u dragona i on je uredno prepozna ali od otvaranja programa ni glasa ni stasa. Navodno može otvoriti ako nekako ubacim u njega serijski broj receivera u kojem je Sky UK kartica jer se oni moraju poklapati i onda bi to bilo to. A kako ga ubaciti i kako dragonu reći za taj broj, samo nebo zna...
06.11.2004. u 20:28 

[es] :: BalkanSat :: pitanje Dragon Modul

[ Pregleda: 436 | Odgovora: 8 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.