@roli
Osim Xcam ciji sastav trenuno ne znam , svi moduli Dragon , Magic , MR , MRev , pa i najnoviji Reality su na istom principu. Sidsa , SRAM od 256Kb , Flash 1-2Mb , nekakav Xilinx i neki chip za citanje kartice. Kod Dragona su ARM7 procesor(sidsa) i SRAM integrisani u jednom chipu , neki AMD i postoji neki "predator" chip koji inace ne postoji ni u jednom katalogu , a oznaka na njemu je tako odstampana kao kad sam ja kao klinac na otpadu Ei-Nis uzimao kese neobelezenih tranzistora u kucistu TO-3 a onda stampao na njma 2N 3055H MOTOROLA i prodavao na buvljaku za dobre pare. Uhh, to su bila vremena

. Hocu da kazem to je neki standardni chip samo je na zahtev proizvodjaca odstampano "predator". Moglo je ladno da pise i "Rolli"

. Realitry cam izgleda potpuno isto kao MR ili MRev a i naisao sam na fajl za prepravku MRev u Reality. Probao sam ga na MR posto nemam Mrev ali zbog poznate razlike oko citanja kartica nisam uspeo da ubacim Phoenix patch. Probacu ovih dana sa laptopom.
Sve u svemu posle starog dobrog Magica nisu napravili nista revolucionarno u hardweskom smislu , i ako trube na sav glas , samo tumbaju jedan te isti hardwer.

Ako nesto pocne dobro , zavrsice lose
ako nesto pocne lose , zavrsice jos gore ... Murphy