Veliki bedak....
Tps je poceo zamenu kartica, prelaze u via 2.5.pa pogadjate ste se desava?
Nema vise ni multi-ja ni tps-a, sto znaci da je ponuda sve slabija i slabija
Mada nam ostaje nada..... mozda
krivo si razumio ja sam rekao da me zanima da li će cartoon network fr na astri ugasiti viaccess 2.3 kad TPS fr na hotbirdu ugasi viaccess 2.3 i prijeđe na 2.5.
Ovaj mister K kaže da hoće no ja sam prošao na lyngsat i vidio da cartoon network fr sapda u canal satellite platformu. Pa sad da li su TPS i canal satellite povezani, ali se meni čini da nisu je TPS prelazi na viaccess 2.5, a canal satellite ima samo jedan viaccess i to je 2.3, a drugi sistem je mediaguard 2
@eutelsat
Mozes li samo da kazes gde si video tu informaciju i da li se zna kada prelaze?
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Previse panike oko ovoga...................i conax je najavio poboljsan sistem kriptovanja (ali niko ne kaze kada??) ,pa portugalci ce preci u irdeto 2.........pa sada tps pa poljaci u nagru 2........................ali ne ide to tako brzo to su najave tek mozda za sledecu godinu..............znate kako to ide,prvo vest, pa onda malo testiranja..............ne zavrsava se to za dan dva..........a ko zna sta ce se desiti sve do pocetka sledece godine..............
poz
Kako god bilo crno nam se pise! Volio bih da je ovo jos jedna sala, ali crnih kanala je sve vise i sve se teze i teze otvaraju (da nekazem nikako).
Link koji je sakae postavio vam sve govori!!
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Pa otvoriće neko nekad i ove naprednije sisteme,čovjek ih je napravio,čovjek će ih i razvalit.Samo do tada ne gine mi gledati po 2234 put Italian Job na Multivision :-) ili možda poljske low-budget sinkrove.