Glupo je da otvaram novu temu, jer sam i sam DreamBox 5620 pocetnik (tj. tek treba da ga kupim), tako da me zanimaju uopstene gdje/kako/zasto stvari. Koristio sam pretragu, procitao podosta toga, ali ipak imam par nejasnoca. Bio bi zahvalan da mi neko odgovori na sledeca pitanja :
1) Skinuo sam (cini mi se jako fino napisano) uputstvo DreamBox_Sofrenic koje se odnosi na DreamBox 7000, a do koga sam dosao prateci prosto link sa topika "Dreambox uputstva" (sve se odnosi na 7000, kako je i navedeno odmah na pocetku tog topika). Sa drugog topika sam shvatio da je jedna od osnovnih 7000/5620 razlika hard disk. Da li sva ona uputstva koja vaze za DM 7000 bez hard diska vaze i za 5620?
2) Drugi topik se zove "Dreambox - tutorial" u kome nije precizirano ime modela. Da li je ovo univerzalno DreamBox uputstvo, ili opet samo za 7000? Ovo zato sto se na istom topiku kasnije indirektno navodi da je pisanje uputstva za 5620 u toku, pa pretpostavljam da je i ovaj tutorial za 7000. Ako je za 7000, da li moze da se primjeni na 5620?
3) Na kraju dolazimo do ovog topika (na kome postujem). Lafrenz je napisao da se za ubacivanje image-a treba pogledati sajt
www.dm5600.de. Na njemu sam vidio da za DM5620s postoji manual, ali samo na njemackom (blah). Ima li gdje da se skine manual na engleskom? Sa druge strane, na istom sajtu postoji manual za DM5600s na engleskom. Koliko od toga mogu da primjenim na 5620s?
Pozdrav i hvala (i sorry, znam da je ovo vec prezvakano milion puta, ali totalno je razbacano i stvarno imam problema da se snadjem).
Milivojev pas je siledzija. Siledzija!