danas sam sam kupio strong srt 4120. otvara dosta skremblovanih kanala, ali nisam pronasao nacin kako da ubacim nove kljuceve. software version v1.4.46.
Molim za pomoc. Unaperd hvala
Kupuješ 4120 a ne informiraš se šta i kako s njim, a u temi http://www.elitesecurity.org/tema/60277/2
preporucuješ neki drugi, ajde molim te baš me interesira, imaš pristup ovome forumu, možeš citat, pitat, a ti odlucuješ 4120, zašto???
prica je malo smesna zasto sam se odlucio za strong 4120. Moj stari kopernikus risiver je zavrsio kod mog tasta :( , pa sam morao pod hitno da uzmem jos neki risiver jer sam ostao bez satelita :(. Kad sam hteo da kupim jos jednog kopernikusa yDCI rekli su mi da je to stariji model i da ga vise ne proizvode, a novija varijanta sa kojom je to moguce je sa ugradjenim pozicionerom, ali i njih nemaju, i pitanje je kada ce ih povovo nabaviti. Onako vec inznerviran potrazio sam bilo koji jeftini risiver koji moze softwerski da dekodira kanale, pa sam slucajno naleteo na stronga.
igrao sam se malo danas sa strongom i sta mi se desava,ubacim kljuceve prorade kanali posle par paljenja i gasenja resivera vise nece da otvori.
Udjem u meni kad tamo svi kljucevi stoje kako sam ih ubacio, desava li se jos kome tako nesto?
Kad sam kupio ovaj risiver vec je bio ubacen softwer v1.4.46. Inace risiver nema rs232 port. kad sam pitao prodavca kako se ubacio novi softwer, kaze da se ubacuje preko satelita. U uputstvu mislim da sam video "receiver upgrade over the satellite" funkciju.
Jesi li probao da ukucas 1903 kad udjes u meni? tako u sw v1.4.46 ulazim u meni za ukucavanje kodova.
@korisnik laik nemoj se za***avat sa takvim savjetima, neko ce to i pokušat i šta onda ako zadimi
A i @tito1 oceš da BS dođe na loš glas sa takvim tvrdnjama, da stavite smajlice pa ajde de, al ovako izgleda ozbiljno
pozdrav Bebi
pazi ovako sattrakt ih je uvezao sa sof. 1.4.46 ili su ih sami prepravljali to ne znam.
Ali prodaju se sa novim soft.
Raspitaj se ti kod prodavca da ti on zameni resiver ili nek ti on prepravi.
Mada sam nasao negde na forumu da je neko rekao da pase soft. od nekog resivera
evo nadjoh VESTEL 3600 fta
a raspored za kabal je:
10 - 2
12 - 3
masa - 5
<<<<<<<<<PAzi nigde nema potvrde da je ovo probano>>>>>> bar ja nisam nasao
ako hoces probaj pa nam reci sta si uradio
dex:
a raspored za kabal je:
10 - 2
12 - 3
masa - 5
<<<<<<<<<PAzi nigde nema potvrde da je ovo probano>>>>>> bar ja nisam nasao
ako hoces probaj pa nam reci sta si uradio
sa srecom...
korisnik laik, gde si ti nasao onaj raspored?
Kabli radi bas u takvoj kombinaciji.....negde sam tamo medju stvarima ga nasao...