Moram da se nadovezem jer vec previse dugo citam ovakve "dezinformacije". Da ne bude zabune, ne volim Front Page i nista mi se ne svidja u tom programu, ali moram da napomenem da web strane i web sajtove ne prave programi vec ljudi. Znaci, ono sto si ti video na temi koju spominjes nije napravio Front Page vec covek koji misli da zna sta radi. Ne mozes optuzivati softver za necije neznanje. To bi bilo isto kao da meni das neki CAD softver da napravim projekat zgrade, pa kada rezultat bude katastrofalan, mogu da kazem da recimo AutoCad nista ne valja?
Ja ti garantujem da i u FrontPage mogu da se prave lepe strane, to nije do programa vec do onoga ko drzi misa. Isto ti garantujem da nekome ko ne zna, i Photoshop je glup program :-)
Frontpage ima neke svoje mane, koje ce da primete ljudi koji se ozbiljnije bave web dizajnom i razvojem, za pocetnike je sasvim dovoljan.
I sada da zakljucimo temu "da li valja Frontpage", ako zelite raspravu na nekom "visem" nivou - napravite temu na Advocacy forumu.
Goran Pilipović fka bluesman