Novo?!? Nista. Samo pokusavamo da odrzimo u zivotu ono malo sto je ostalo.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Ljudi tako me vuce nostalgija kada citam oko s2emu i kljuceva...... Na Eonu sam 2 nedelje i sve ima sto ljudima treba..... Osim Sporta.... Citam i Citam i ljudi traze za Cyfru+ .... Pa iako radi nestace za par dana i sve tako.... Francuski TPS pa to bi trebalo da se izgustira za Par nedelja jer se vrte isti filmovi.... Full X kanali.... Pa toga na eonu da zaboli glava, poceo sam da brisem cim vidim da je MPG...... E jos ima novih sto vole da se muce..... Najlepse je skinut DVD ubaciti prevod i gledati ono pravo sto valja, DVD... Eto.... Doslo mi da ovo otkucam.... Vi sto jos niste otisli na Eon ne zamerajte ovom izlivu neznosti..... Sad idem par puta na dan da pogledam da li ima sifri, prevoda i svega lepoga.... Sad cekam da se skine nocd za Total Club Manager 2005.... i odoh malo da ga picim posto ne mogu fudbal da gledam zbog Trulih imperijalista italiana.... i njihovih BG fajlova sto zatrpavaju Hard.......... Pa pozdrav svim okorelim eonasima sa hardovima od 160GB pa nadalje.... Muci li vas Onaj Paket01..... E kakvih li tu filmova ima...!!!!
Ne shvatam bas tvoj post. Kakve veze ima to sto ti skidas preko EONa sa ovim o cemu mi pricamo?! Ako hoces njih da reklamiras zasto jednostavno ne otvoris takvu temu, pa ako gazde dozvole, ti raspali po reklami. Znas li ti od kada mi skidamo fajlove preko satelita?! Otkrio si toplu vodu.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
Ne reklamiram ja nikoga, niti mi je to namera....
Pre ili kasnije svi zavrse na Eon-u....
A sto se tice EON-a i reklame.... Mislim da ga ionako ima dosta na ovom Forumu....