@mr bungle...Samo da ne shvate ljudi pogresno....mislis na recept programa socks cap a ne na ovaj koji sam ja dao....taj sockscap je i meni isto to uradio i nikada nisam uspeo da ga pokrenem....
Sto se ostalog tice mislim da si u pravu....pisao sam vec da mojih 4096k nikada nisam video osim sa microsoft servera(verovatno ih ima jos manjina meni nepotrebnih)...sve sto vredi je u torrentima i p2p programima a ti serveri nemaju sanse da podrze te brzine bar za sada....medjutim ne zaleci se ako mislis da ce ti astrasat resiti probleme....p2p je ipak nesto drugo,naime...
Skinuo sam cisto probe radi sa ovim 500mb sa shareaze i 500mb sa edonkey i radi odlicno u ZAVISNOSTI od sledecih faktora.
Kao sto znate brzina na p2p programima varira od servera pa do korisnika i iskoriscenosti slotova,upload veze i jos mnogo toga pa o tome ne mogu da govorim jer je stvarno diskutabilno a i nevidljivo(mislim na korisnike od kojih skidate) samo kazem da na ovaj nacin radi(iako sam na shareaza i edonkey forumima jasno nalazio odgovore od moderatora da ti programi NE MOGU preko proxy).
Dakle kada zelis da downloadujes,nazalost moras gledati da to uradis od najbrzeg i najslobodnijeg usera...uz to ti ne mozes znati koliko je on programa i downloada otvorio a i njegov download oduzima brzinu a dok sve to slozis poludis....znaci ne mora uopste biti do sat provajdera....meni se za sada najbolje pokazao dc++....
kopernikus dig-ana sa pozicionerom
2 fiksne i 1 pokretna sat antena
pc-dvb skystar 2,satelitski net 5000k
telekom ADSL 128/1024
AMD X2 7750BE,gigabyte MA770 DS3
Kingston hyper 2x1GB@1066
WD 2x320GB AAKS SATA 2-raid0
Palit sonic OC 8800GT-512MB
Corsair 450W
Avermedia TV card
Total tv
Monitor ACERX223WQ