Licno koristim my thea 3.12 mada nije los ni altdvb......
Sto se tice mythea programa desni klik na crn ekran i tu ti je mnostvo opcija...odmah cekiraj video opciju i ako se ne pojavi slika imeni grafove.....nije tesko....ako bude frke javi se
poz...............
kresha: Altdvb je za sad najbolji,ostalo cas radi a cas ne radi. Znaci alt pa onda Prog.
Ne znam kako je kod tebe ali meni my thea nikada nije omanuo a gledam sa njim iskljucivo thor..........Za ostalo koristim prog ili alt........
Svako dobro
cs , + suzuki gsr 600
21.10.2004. u 23:33
atilahan Vladimir Mrakovic Sumarski radnik Banja Luka/SRBIJA
sve je to Ok,ali meni i u MyTheatru trza slika na Thoru tacnije na BBC Prime tako da nisam imao volje ni ubacivati kjuceve da vidim kakva je situacija sa kioskom i C+verovatno jos losija.Mozda ima neko posebno podesavanje,jer stvarno ne znam u cemu je probem.Nije mi jasno kako na kiosku kada su reklame slika je ok cim krene film pocinje da trza,znaci logicno je da oni salju smetnje.da li se to moze resiti i kako .Lokaciaj je Banjaluka antena 115cm i signal na kiosku oko 55% a na.C+ 45% hvala unapred
Sad sam za***ao stvar 100% izbrisao sam progDVB i mytheatar,ponovo instalirao ubacio nove transpondere nasao signal na thoru 70% skeniram kanale a nigde ni kioska ni C+ ni discavery samo neke gluposti imas idej sta je problem,mozda je uvece slabi signal
Bas mi nije jasno ,mozes instalirati program koliko hoces puta .....i to ne moze bas imati neke veze sa signalom............Znaci za gledanje kiosca ,C+,......koristi samo Mythea ili Altdvb.....Znaci rucno ubaci listu transpondera za Mythea mada bi vec trebao da sadrzi i staru listu za telenor i kioske........Sto se tice alt-a mozes takodje osveziti listu transpondera i skeniiraj i sa njim............e sada ako ne nadjes thor nesto sa antenom nije kako treba.......