celi dan pokusavam do po_sa_ sporta ali kao da je u zemlju propao.
Imam i neki Key finder samo za taj paket tipa Polsat Key Finder ali mi daje kljuceve 00 od 19.okt i naredne kljuceve 01 takodje od 19.okt.
Ima ili nema?
Ako ne znate sta je dobro , pitajte gde je GRAND KAFE Aleksandrovac.
Dobro došli !
da majstore , ali neskromno mislim da sam jedan od retkih na ovom forumu koji prvo sve pazljivo pogleda pa onda salje upit.Sve sto su i Vuk i Zoran i Ti linkovali kroz ovaj tread sam veoma pazljivo prevrteo i svuda su kljucevi od 19.10 , koji kod mene ne rade.
Znaci nisam tvrdio da nisu dobri nego da kod mene ne rade sa zaky.ram binom.
Hvala
Dobro došli !
Da ali najsmesnije je da ti Ljubo imas dbox2 gdje radi AU za Polsat kljucevi, i najjednostavnije ti je resenje da ti dbox2 odradi AU pa da ih prepises u tvoj Samsung.
@zeusplus
vi majstore znate da je moj dbox2 konzerviran i da ga nesmem dirnuti jer iz ove nedodjije od prebivalista ne znam gde bih sa njime da ga flesujem.
A samo kada bih znao kako da mu ubacim novi setings , jer mi je neki vrli majstor sinoc pokarabasio sve portove i veze sa PC.
Hvala na savetu , sve dajem da mi neko da licni kontakt sa vama.
Dobro došli !
da , bas taj matc1 key sam i koristio ali da ne bude nesporazuma nije li u vezi i editor,naime ja koristim SammyHummyEdit_v100 jer sa onim Edit_4_2 ima problem sa .ocx fajlovima.
I dalje crno.
Kakva su iskustva kod drugih.
P.S.
Hvala istrian.
Dobro došli !
20.10.2004. u 20:02
PPZ Elektronicar, Panasonic professional Broadcast equipm.. Atina, Grcka
A kako da postavim kljuceve u Humaxa 5400 pa da i na njemu gledam Polsat?
Imam ToH 3.2 HoT 2.0gr i probao sam sa najnovijim kljucevima ali nesto ne stima.....
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
Sto se tice Polsata tesko je da pratite to preko ram. bina ili ako skines najnovije 6/1 npr. mach, on covek jednom dnevno napravi izmene a Polsat je neki dan 6.puta menjao kljuc znaci to zaboravite.
Opet dolazimo na ono na kom risiveru i na kom camu Polsat radi AU, ja cu nabrojati par risivera i camova na kojima ja znam da radi pa neka drugi dodaju gdje jos radi.
Dreambox, Dbox2, MR 1.03, Dragon.
Stavi toh 3.3 i stavio sam na uploadu programcic Downloader ....kojim skidas sa neta , vecinom sve kljuceve na vreme azurirane . Pa tako onda vidis koji je kljuc promenjen i promenis u ram bin filu mada , ima se i na netu vec gotovi ram bin filovi.. pa sta ti volja.
Ulozis sestru - dobijes zeta .........................Telesat
i
Ex is the best.... vise Vata a manje se Prosipa ;)
20.10.2004. u 22:03
PPZ Elektronicar, Panasonic professional Broadcast equipm.. Atina, Grcka
Ne radi, probao sam.Ja sam inace napravio gresku, ja IMAM ToH 3.3 HoT 2.0gr ali i kada mu ubacim kljuceve ne radi.Na Echostaru 2200 sa MR 1.130 radi sve AU, kao i na ARION-u PS-8210.Muci me ovaj Humax......A do nedavno (mesec,dva) je sve radilo AU....
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
A nesto ne cujem da su drugi imali problema sa Humaxom... Kod mene je sa tim kljucem radilo i na Sammyju, bas sam tada to testirao! Nesto ti ne radis kako treba... Sretno!