predrag78: Bolje ne bacaj pare sada nemas sta da gledas tebra :(
Pare neces baciti u svakom slucaju, a ima da gledas sta ti je volja.........nisu valjda sky i D+ jedini razlozi zasto ljudi uzimaju kartice?????
Poz.......
Slobodno uzmi i to bez razmisljana...uvijek ce se naci neko ko ce otkodirati nesto novo i moci cemo da uzivamo u carima kodiranih kanala ;)
Imas i sada finih stvarcica, naravno bilo je i boljih dana ali nadajmo se da ce ubrzo doci....Sky Star 2 karicu kupi, ja sam ja u Sarajevu u radnji kupio za 130 KM nekih 65 eura i nevjerujem da je igdje kosta puno vise to se tu drzi u granicama.
Naravno mozda poslije i kakav motorcic pa da gledas vise satelita ili 2lnb-a, sve zavisi od dubine dzepa naravno :) ...
Hajde onda sa srecom
Isto tako i ja ti preporučujem da uzmeš skystar 2, nečeš pogriješiti. To što je sada manji izbor kanala za gledanje nema veze, kad sam ju ja kupio bilo je isto tako, možda i gore. Al uvijek dođe nešta novo, a to i je najbolje u cijeloj priči.
Jel mozes reci u kojoj radnji si kupio u Sarajevu skystar2.Hvala unaprjed
Citat:
skystar2: Slobodno uzmi i to bez razmisljana...uvijek ce se naci neko ko ce otkodirati nesto novo i moci cemo da uzivamo u carima kodiranih kanala ;)
Imas i sada finih stvarcica, naravno bilo je i boljih dana ali nadajmo se da ce ubrzo doci....Sky Star 2 karicu kupi, ja sam ja u Sarajevu u radnji kupio za 130 KM nekih 65 eura i nevjerujem da je igdje kosta puno vise to se tu drzi u granicama.
Naravno mozda poslije i kakav motorcic pa da gledas vise satelita ili 2lnb-a, sve zavisi od dubine dzepa naravno :) ...
Hajde onda sa srecom
enco1: Jel mozes reci u kojoj radnji si kupio u Sarajevu skystar2.Hvala unaprjed
Imas je prijatelju na platou skenderija u domu mladih gdje je sada novi studio Pink televizije...firma se zove PLUS computers evo ti i njihova internet stranica www.plus.ba po meni je fakat najbolja firma u Sarajevu jer imaju stvarno ogroman izbor svegaaaa
Imas i u Kraljevu. Za preciznu cenu mogu samo da te slazem. Mikami. Znas gde je. A znas i broj.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?