Dali neko zna koju internet adresu gde bih mogao da narucim riciver ali bih vas molio ako znate neki jeftiniji sajt.Moze i osrednje marke ricivera(udarila kriza na zapadu)Puno vam hvala!!!!
Ako si u juznoj ili srednjoj Americi moze kod mene a ako si u Vojvodini ili Rep.Srpskoj onda mozes kod Rolija.Inace Rolijevi otvaraju D2Mac bez problema a i nisu ni stari.Gdjee sii?
12.10.2004. u 20:36
roli Mrdja Dragan Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi
@Mirel ,Mirel ...dje nadje samo d2mac.... ima kod tog nakupca D-Box dvojki i ovih Dreamova...sve novo,a cini mi se da je covjek pomenuo krizu na zapadu, pa kontam da je na zapadu .A ako je vec tamo onda najbolje da mi se javi na PP pa cu mu reci gdje na zapadu moze da kupi jeftino neki dobar risiver (i tamo me ima cesto ) ....ali samo ove vrhunske ,posto me boranija ne zanima ,pa i ne bunarim previse ....
Pozdrav!!!
/mrdja
P.S. Baltazar...klikni lijevo mozda nadjes nesto pametno ili ako si vani javi mi se na PP, tamo ima dosta jeftinije
Pa mozda je covijek iz Zupanje ili Osijeka,...znas zapad se poslje utakmice prosirio...U tome slucaju bi mogao i posao da napravis.Ma u svakom slucaju moze ti se javiti ako nije u ch,a jedino ako je u ch onda bi mogao i meni da ga i ja malo ono ode...Poceo sam i ja da se bavim modernom numizmatikom...
Zdravo mi bili postovani narode.Zivim u Holandiji...pa ako neko nesto zna i ima informaciju neka pomogne. Zapravo trebam da sklopim jedan kompletan set a da ne kosta puno i da je za te pare solidno resenje.Zapravo ovaj set je za jednog naseg zemljaka koji se skoro dobio azil i startuje od duple nule.Bitno je da reciver u sebi po mogucstvu ima ci-slot ili jedan cam! Pozdrav od Baltazara iz NL-a
uvek raspolozen da poslusa pametnijeg.
12.10.2004. u 21:26
roli Mrdja Dragan Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi
@Mirel ..ne za*ebavaj,meni zapad jos pocinje kod Trsta...ovo amo ti je jos Balkan i geografski i ...mentalno..Vidim da si moj covjek,posto si se poceo baviti ..numizmatikom i deranjem....
@baltazar..poslao sam ti mail lika,pozovi se na mene ...zna me kao mrdja-sat ,nemas bolje ,a i nije ti nesto daleko narocito ...
A tome zemljaku reci da je azil najgore rjesenje,taj je izgleda neki tupavac ...jos u Holandiji ...
Sto nije pitao mene kako se prave papiri na zapadu....jezik se uci najbolje i najbrze u ...zatvoru ,sitni marifetluci i imas kurs za badava ...papiri se prave ili odvalis neku dobrodrzecu ...ili naivnu i eto papira i radne dozvole ,ako je bas budala pa hoce da ...radi ...ej ...place mi se kad vidim ove nove azilante gore ...obrukase.. nas koji smo divljali tamo osamdesetih godina ,a bogami jos i dan danas
Nema na cemu...razumije taj svaki jezik ,ne brini...narocito ako....susti
A covjek je po mentalitetu slican nama...nije Svabov...tako da radi po nekim Balkanskim pravilima igre...na nase opste zadovoljstvo !!!