5300 ima ugradjeni Via - sa GW trebas Ethereal i uzivaj u onom sto je ostalo od 45'E - 45'W... VKeys za detalje...
Aston modul ti sada nece dati puno, zapravo jako malo, ali kada D+ i mozda SI dodju...

Ne prepravljaj nista zasada, rekao bih... I ako dodju treba ti barem Tit, ako ne i neka novija kartica da otvaras S2...
Roli, da si mi rekao da je Sammy u pitanju rekao bih ti ja odmah da od 118/EMU nece bas da radi puno toga, naime logirao sam i testirao sve sisteme i samo je Conax isao... A sto bi samo po sebi bilo dosta za prepravku Aston modula u Conax, ali nece oni dugo ostati na ovom nivou zastite... dakle, uzivajte dok CD jos ide...
Moj savjet - KUPI Conax CAM 4.00e, jer su sada jeftini, a bit ce jos jeftiniji kad ode Conax sa nasih kartica... Medjutim, tada ce se i dalje sve ostale sisteme moci gledati kroz njega sa Tit (sve ih je manje i bit ce uskoro napustene koliko ja vidim) ili NGC ili mozda nekom slicnom novom karticom vecih mogucnosti...
Takodjer je jeftin MR (Reloaded, ne Revolution!) - oko 59 funti sterlinga kod mene u UK i sa njim imas ugradjeni emulator i ne treba ti (osim jedne nove kartice i naravno jeftinog programatora) bas skoro nista onda...