|
cdgamer Otimanje para od Maloletnika Kula
Član broj: 34152 Poruke: 345
|
Ljudi konacno resenje za ostecene rarove....
WINRAR 3.40 ima mogucnost da sacuva ostecene arhive --- keep broken files--- a u isto vreme da nastavi dalje da otpakuje.....
KONACNO !!!!!
Pazite samo ovaj winrar ima ovu mogucnost.....
prethodne verzije ili nemaju keep broken files ili ako imaju, kad naidje greska, on prestaje da otpakuje..... Sve do pojave ovog WINRARA 3.40
Ja sam ga skinuo na gle ironije preko FDS-a, ali sam ga naucio napamet i svejedno ide....
Nema potrebe da ista popravljate jer verovatno to radi FDS ....
Za ne upucene, kad neskine sve FDS ubaci nule tamo gde nije skinuo deo fajla tj radi repair ono sto bi trebao winrar, pa zato ne pomaze recovery iznad 200kb... u winraru. Iako ima Recovery record.... Ja sam uspeo samo da popravim do 10kb.... Ali to sve nema smisla, jer doticni winrar sve to odradi....
Dakle filmovi bilo divx ili dvd sada se mogu snimati i otpakivati bez problema, kada naidje na gresku slika se izmuti 1-3 secunde zavisi koliko fali bajtova.... u sustini sve je ok i moze da se gleda, ton se ne izgubi tj asihronizuje i slika ide ok....
Dok je kod igara malo drugacija stvar.....
Ako je na nekoj animaciji ili wav ili slicno igra ce raditi, ako je na nekom vecem fajlu.... Pomazu samo par fajlovi..... a to ce te znati kad ubacite bin u demon tools, pa ako vam javi gresku videcete gde je.... Mada meni u vecini slucajeva progura iso fajl bez greske bilo da je dvd ili igra......
Za one sto slabije poznaju tematiku.... Kratak tutorial.....
U jedan folder ubacute sve fajlove i complete i incomplete , onaj sa needfiles obrisite.... ucitajte winrar 3.40... nadjite dotican folder i rar arhivu na nju ekstrakt i kada vam se pojavi prozor gde da otpakujete, ovde obratite paznju da cekirate keep broken files, koji se nalazi u donjem levom uglu prozora... je.ga meni pise na francuskom..... a pise: conserver les fichiers.... i onda OK.... U folderu gde vam se nalaze svi fajlovi, napravice vam se novi sa otpakovanom arhivom....
Interesantno je da u toj novoj arhivi nema gresaka, ako je bin mozete odmah rezati, ili sta god vec......
Konacno... Oslobodio sam 100gb mesta na HD-u, i ovo mi je ulilo veru u FDS....
Pazite od 20 otpakovanih, 1 nisam uspeo, jer mi je winrar prekinuo otpakivanje... pa stoga ako se vama to desi odmah ne gubite nadu da ne znate..... samo BAD LUCK....
|