Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Popravljanje oštećenih RAR-ova

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Popravljanje oštećenih RAR-ova

[ Pregleda: 541 | Odgovora: 10 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Mistery
Brčko/R.S.

Član broj: 13501

icon Popravljanje oštećenih RAR-ova01.10.2004. u 21:06

Da li je moguće popraviti oštećene arhive iz FDSR-ovog incomplete foldera. Skinuo sam nekakav QuickPar ali do sada nisam popravio ništa. Možda ga ja ne koristim kako treba.

Takođe me interesuje kako nalazite RAR-ove koji vam nedostaju. Konkretno fale mi 3
dijela Star.Wars.ep4.DVDR.PL.and.all.subs.incl. Vidim po netu ljudi to nekako nabavljaju, a ja nemam pojma gdje i kako.

Koliko sam primijetio Star.Wars.ep4.DVDR.PL.and.all.subs.incl ste svi dobili kompletan, a meni nedostaju ta tri RAR-a. Nema ih ni u incomplete folderu ni na root-u. Kako je to moguće.

Hvala.
01.10.2004. u 21:06 

cdgamer
Otimanje para od Maloletnika
Kula

Član broj: 34152

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova02.10.2004. u 00:59
Uštede mi teksta, taman sam i ja hteo da isto pitam, ali ja ću biti malo potpuniji....
Neki podaci stignu sa parovima tako da ako ti stigne nesto i završi u INCOMPLETE možeš sa tim par-ovima da popraviš, naravno moraš imati program Quickpar ili fsraid....

imaš i program quickpackets da ti se pošalju ti paketi, ali to niko neradi i neće... jer kad neko kompletira arhivu on je briše - to bar mislim, e sad da postoji forum za to ili tema kao što sam ja dao predlog to bi moglo da zaživi......

I ja pitam isto, da li je moguće otpakovati oštećenu arhivu....????

Neko će pitati, a što da otpakuješ kad je oštećena neće raditi posle....????
Igra verovatno, ali ako je oštećena na animaciji možda i hoće.... A filmovima nesmeta pogotovo divX, postoj program DivXFix koji popravlja ostećene avi datoteke, slika se samo zamuti, ali film MOŽE da se gleda....

Pa zato ljudi ima li nešto što otpakuje RAR OŠTEĆENE arhive......

02.10.2004. u 00:59 

cdgamer
Kula

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova02.10.2004. u 02:41
Njakom po netu i jedino što sam našao je neko čačkanje u Hex Editoru.... To ću probam, a šta kad ima 248 linija sve da editujem.... Pa to je strašno..... Ajde ljudi ima li koje razumnije rešenje.... Repair nemože u WinRaru..... Javlja Greškicu malu, al.....???????????
02.10.2004. u 02:41 

Mistery
Brčko/R.S.

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova02.10.2004. u 15:44
Mozeš li da postaviš link za quickpackets. Na www.dvbsoft.net ne mogu da ga pronađem.
02.10.2004. u 15:44 

Mistery
Brčko/R.S.

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova03.10.2004. u 17:37
Provalio sam zbog čega imam mnogo incomplete fajlova. Čim pokrenem igru ili nekakav zahtjevniji program sve što FDSR u tom trenutku vuče ode u incomplete folder. Valjda kompjuter zakuje na trenutak. Da li mislite da je to moguće. Imam Athlon 2600+ 768 mb RAM.
03.10.2004. u 17:37 

smfilip
Pljevlja<-->Beograd

Član broj: 12580

Jabber: smfilip@elitesecurity.org
Sajt: www.eoncentar.info

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova03.10.2004. u 17:57
pa naravno da ce biti incompletes ako radis nesto zahtjevno na kompu
03.10.2004. u 17:57 

cdgamer
Kula

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova03.10.2004. u 18:15
Veći je od 100kb nemogu da ga stavim, javi se na email pa ću ti poslati....
03.10.2004. u 18:15 

Mistery
Brčko/R.S.

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova03.10.2004. u 22:41
Za smfilip-a.

Svaka čast na eonupload-u. Znači sa quickpackets-om napravimo pakete i čuvamo ih dok ih neko ne zatraži.
Izgleda da si ti najupućeniji u stvari oko EON-a, pa bih te pitao kako ide to sa pusherima. Kada bih se pretplatio da li bih lakše dolazio do passova. Naravno kada bi bilo tako rado bi ih dijelio sa vama.

Za cdgamer-a.

Oštećeni RAR-ovi se izgleda nemogu ekstraktovati. Posle nekoliko sati traženja našao sam zanimljiv link pa pogledaj.

http://divxstation.com/article.asp?aId=39&page=7
03.10.2004. u 22:41 

cdgamer
Kula

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova04.10.2004. u 18:16
Ljudi konacno resenje za ostecene rarove....
WINRAR 3.40 ima mogucnost da sacuva ostecene arhive --- keep broken files--- a u isto vreme da nastavi dalje da otpakuje.....

KONACNO !!!!!

Pazite samo ovaj winrar ima ovu mogucnost.....
prethodne verzije ili nemaju keep broken files ili ako imaju, kad naidje greska, on prestaje da otpakuje..... Sve do pojave ovog WINRARA 3.40

Ja sam ga skinuo na gle ironije preko FDS-a, ali sam ga naucio napamet i svejedno ide....
Nema potrebe da ista popravljate jer verovatno to radi FDS ....
Za ne upucene, kad neskine sve FDS ubaci nule tamo gde nije skinuo deo fajla tj radi repair ono sto bi trebao winrar, pa zato ne pomaze recovery iznad 200kb... u winraru. Iako ima Recovery record.... Ja sam uspeo samo da popravim do 10kb.... Ali to sve nema smisla, jer doticni winrar sve to odradi....
Dakle filmovi bilo divx ili dvd sada se mogu snimati i otpakivati bez problema, kada naidje na gresku slika se izmuti 1-3 secunde zavisi koliko fali bajtova.... u sustini sve je ok i moze da se gleda, ton se ne izgubi tj asihronizuje i slika ide ok....
Dok je kod igara malo drugacija stvar.....
Ako je na nekoj animaciji ili wav ili slicno igra ce raditi, ako je na nekom vecem fajlu.... Pomazu samo par fajlovi..... a to ce te znati kad ubacite bin u demon tools, pa ako vam javi gresku videcete gde je.... Mada meni u vecini slucajeva progura iso fajl bez greske bilo da je dvd ili igra......

Za one sto slabije poznaju tematiku.... Kratak tutorial.....

U jedan folder ubacute sve fajlove i complete i incomplete , onaj sa needfiles obrisite.... ucitajte winrar 3.40... nadjite dotican folder i rar arhivu na nju ekstrakt i kada vam se pojavi prozor gde da otpakujete, ovde obratite paznju da cekirate keep broken files, koji se nalazi u donjem levom uglu prozora... je.ga meni pise na francuskom..... a pise: conserver les fichiers.... i onda OK.... U folderu gde vam se nalaze svi fajlovi, napravice vam se novi sa otpakovanom arhivom....
Interesantno je da u toj novoj arhivi nema gresaka, ako je bin mozete odmah rezati, ili sta god vec......

Konacno... Oslobodio sam 100gb mesta na HD-u, i ovo mi je ulilo veru u FDS....
Pazite od 20 otpakovanih, 1 nisam uspeo, jer mi je winrar prekinuo otpakivanje... pa stoga ako se vama to desi odmah ne gubite nadu da ne znate..... samo BAD LUCK....
04.10.2004. u 18:16 

Mistery
Brčko/R.S.

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova04.10.2004. u 21:20
E brate svaka ti čast. Probao sam i radi. DVD filmove nisam još probao ali valjda radi i sa njima. Možda i igre ako nije oštećen neki ključni fajl. Ja imam englesku verziju Winrar-a 3.40 Corporate Version pa ako ti treba javi.

Hvala na mail-u.
04.10.2004. u 21:20 

cdgamer
Kula

icon Re: Popravljanje oštećenih RAR-ova05.10.2004. u 01:35
Na svakom DVD-u radi.... Ja sam vec otpakovao 5-6.....
05.10.2004. u 01:35 

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Popravljanje oštećenih RAR-ova

[ Pregleda: 541 | Odgovora: 10 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.