imas na hotu ali neces ti to gledati bracko nikako !!! (ljudi ni tekilu ne mogu a on bi Spice eh puste zelje tebe mene i vecine ovde)
p.s. ah da kupi originalkarticu oko 300 evrica i cepaj samo tako
Nemamo mi bas para da kupimo kablovsku . Jedan moj drugar je imao kablovsku tv ovdje u NS pa je prodao jacoj konkurenciji za nekih 50 000 evra ..
A ako mislis na pretplatu za kablovsku.....hvala lijepo !!! Imam i vise i bolje od njih
Srdacan pozdrav za Rolija. Brdo nisam srusio, nego sam mu prisao. Instalirao sam
fiksnu antenu na samom brdu usmerenu ka Hispasatu.Ljudi mi pomogli cak iz Kanade
preko ovog foruma da dodjem do 85 odsto kvalitetnog signala. U toku sam, pratim tvoje
aktivnosti na ovom forumu. Pozdrav svima koji su me razocarali sa informacijom da
zaboravim Space Platinum.
[Ovu poruku je menjao Zeusplus dana 03.10.2004. u 00:17 GMT+1]
@Iso...pa uradio si otprilike onako kako sam ti i rekao,ako me sjecanje sluzi,ja sam bio predlozio da se tanjir i motor prenesu gore,ali i to je dobra opcija,bar nisi morao nista demontirati....
Vidis kako je interet cudo....pomogne ti prije onaj iz Kanade ...nego sto bi ti komsija pomogao...koliko ja znam kod nas komsije vise vole da...odmazu
A to sto pratis moje "aktivnosti" ovdje....neke poslove odradjujem preko neta pa sam ovdje u pauzama da vidim ....ko se svadja i da vidim ko je sta pametno smislio,a nece nama obicnim smrtnicima da pokaze
Ali kad bih izvadio 50 euros,kako rece jedna moja prijateljica....e onda je vec .....druga prica
@ Dmaras....."vazda" si dobro raspolozen za kvalitetnu......za*ebanciju
imas na bulsatcom spice platnium 24 sat ali kartica kosta oko100 eura tu imas i hbo filmski i jos v10 kanala ceo pakey je bugarski i je super ja uh gledam.nalaze se na hellas sat.