Galebaru

....jel ti ja licim na nekoga ko lupa bez pokrica...

Znas da ja znam sve ljude u NS koji se bave ovim ,a i oni mene, pa sebi takav luksuz sigurno ne bih dozvolio...a i inace...
@Bebi ...DAJ PARE

pa testiraj

do mile volje....fale mi taman te tvoje za "zimovanje" u Dominikanskoj

Za pionirke se ne brini.....pomazem kako znam i umijem

...MOMACKI
18 db provjereno!!

...mjereno na profi opremi,od zaista kompetentnih ljudi...
@Dmaras...nisam htio talasati napamet,imam ja to odavno ,ali sam cutao i probao kod mene.Danas mi je drugar,koji je zaista kompetentan za ovo...inace radi u "Elti" i na forumu je ovdje takodje,radio prenos neki predizborni sa linkovima za lokalne televizije i testirao ga je i vjerovao ili ne zvao me je sa krova Asistentskog doma (20-ak spratova) i odusevio se je kad je vidio pojacanje, ali na ovom SAT TV frekventnom opsegu i bilo je 18 db.On licno je imao problem kad je taj pojacani signal gurao dalje na "up glavu" tj. preradjeni lnb koji je dizao signal na 10 ghz koji je dalje slao u studio i koji je imao naravno i pojacan sum i gusio je ap konvertor.No to nije bitno za ovo.Bitno je sledece:
Ako imas neki koliko toliko "zdrav" signal na tvom lnb-u i treba ga pojacati i proslijediti dalje....ovo radi jako fino!!!
Naravno nece ti pojacati nesto sto nema....moras znaci imati pristojan tanjir,sa nekim signalom koji ce se pojacati i proslijediti dalje do risivera.Najidealnije je ako neko ima dugacak kabel i osrednji tanjir...
To pojacalo je velicine upaljaca i montira se sa 2 F konektora odmah iza LNB-a.
Ja sam kupio desetak,par sam podijelio drugarima,neke koristim za pojacanje signala u mojoj WIRELESS mrezi ,koju pravim i rade cak i na 2.4 ghz

....i to sam testirao nedavno...
E sad ako bude potrebe za tim ....meni nije problem da to nabavim,a da to reklamiram da bih zaradio pare to je smijurija...nije moj nivo, radim ja dosta ozbiljnije poslove...i vani i ovdje

Kod mene bez pojacala ...nema signala...sa pojacalom....razvaljuje...napominjem da imam 20-ak metara kabla i
Pozdrav!!!
/mrdja