Pa dobro BEBI rekao sam da smo mi ovde svakako ciljna grupa ali karakterističan uzorak sigurno nismo. Pokušaj sve sagledati iz ugla običnog građanina kojeg ne zanima šta je to emu ili cam već šta će da dobije i koliko će za to zadovoljstvo da izdvoji novca.
A u vezi cene, pa kolika se samo ovde frka digla kad se počelo insistirati na obaveznom plaćanju TV takse u iznosu od 6KM (gledao sam u to vreme na Dnevniku intervju sa nekim povratnikom muslimanom koji neće da plaća pretplatu kao platiće samo za ova dva njegova kanala 4KM pošto RTRS ne gleda

) pa tek onda rasprave dali treba da plaća taksu ko plaća pretplatu za kablovsku i.t.d. Hoću da kažem da kad se saberu svi troškovi sve to treba da bude konkurentno kablu jer će svaki sigurno u svoju ponudu uvrstiti kanale Telekom Srbije i to sve za 8KM (govorim za Republiku Srpsku). Pa eto onda sagledaj računicu a samo još da kažem da je velik broj i onih koji nemaju mogućnost priključenja na kabal.
Nisam znao da su kod tebe cigare i kafa toliko skupe (dobro da znam ako budem prolazio kroz Split da me ne oderu, ali svejedno (po Ezopui) ,,preferiram" pivo

).
Pa ovde za taj užitak treba da izdvojiš samo 3KM.

Pozdrav,
sofrenic