Naime,nesto cudno mi se desava od kad sam instalirao ove nove drajvere.Cim ikonica od Setup4PC pocrveni (kada izadjem iz ProgDVB) ceo sistem se uspori i pesme pocnu da preskacu,zauzece procesora je oko 45%.Sve se vrati u normalu kad ikonica pozeleni.Zna li neko u cemu je problem ili da vracam stare drajvere?
Unapred zahvalan!
Ljudi isti problem sta da vam kazem, kod mene je bilo jos gore prijavljivao mi je gresku sistema, verovali ili ne cak ni winamp nije radio kako treba V. M. mi je isla i do 950 mb da ne pominjem ostalo, nista nije radilo kako treba, sistem mi je par puta blokirao i nisam mogao da se konektujem na net.
Uzas!!! Nekako sam uspeo da vratim stari originalni driver i sve se vratilo koliko toliko u normalu.
Molio bih vas vaše konfiguracije uz postove pa da vidimo jer nešto do nekompatiblog chipseta ili nečeg drugog
-------------------------------
AMD 2200+ Through B (no OC)
2*256 Kingmax SuperRam DDR 400
Gigabyte 7VT600 1394 Via KT600
Maxtor 80GB 2mb Cache
OEM VGa Gf4Ti4200 128mb (4ns)
3Com USR 56K Fax Extern
SkyStar2 (no shared IRQ)
CDRW Lite-On 24/10/40
DVD Teac 16/40
SB Live Player Digital 5.1
amd althon 2000 xp
256 kingston ddr 400
a7v8x-x kt 400
cdrv msi cr52-m
cdrv lg 8523 mislim da mu je tako oznaka
skystar2 (no shared irq)
g-force 64mb mx 440 agp8x
Problem je neke sasvim druge prirode, obicno reinstalacija win-a ili ciscenje registra pomaze. Ako je hardware-ovske prirode onda promena pci slota i to tako da bude u 3,5 ili 7 slotu (prvi je AGP!).
I kod mene je radilo sasvim solidno ali je odjednom poceo da prkida kanale, i opterecuje procesor, probao sam i zamenu slota ali nije uspelo, a ciscenje registracija sam radeo pre 4 dana, ali i dalje je ostalo isto ne znam ali da vam kazem
nesto iskreno zadovoljan sam i kako radi 4.2.10 sa njim nemam problema
A da problema sam imao i sa winfast karticom uopste nije htela da menja kanale dok nisam promenio driver, stvarno ne vidim kakve veze ima jedno sa drugim ali nekako kao da su ometale rad jedna drugoj. Morao sam da deaktiviram ss2 driver da bih ona radila kako treba bez trzaja i kocenja pri promeni kanala!!!
Ne obaziri se na to sto pise da driver nije za xp i ja koristim xp profesional i radi odlicno, poslao sam ti ih na mail pa pisi ako imas nekih problema!!!