Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!

[ Pregleda: 769 | Odgovora: 18 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

O_D_E_Z
edo medo
Split

Član broj: 6881

icon progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!15.09.2004. u 23:47

Naime ...kada u doticnom programu (progDVB) stavim nesto da snima javlja se problem da mi kada idem to nesto da otvorim u MediaPlayeru bude PRESPORO !! (tj. usporenu , zvuk rastegnut itd ...)
Prckao sam u Audio i Video otions-ima (pretpostavljam da tamo i treba) sa opcijama MAX. RECOR SPEED i i VIDEOCACHE SIZE i drugima ...
Pa kad bi koji put udvostrucio vrijednosti (od defaulta) KByte/s i zatim ih ponovo vratio na default program bi snimalo (npr kodirani VH1) u kako treba !!
E cim bi ugasio program i ponovo ga pokrenuo - opet kaos (sta se snimanja tice ) a opcije su ostale nedirnute (u Audio Video Options)!!!
A kad se pokrene u progDVB-u snimljeni materijal je OK!
E sad sto treba uciniti da se taj snimljeni materijal direktno bez obrade (pretpostavljam MPEG 2 - kako je i specificirano od strane proizvodjaca) pogleda u MediaPlayeru ili nekom malo popularnijem playeru od progDVB-a !!! ????

Kad malo bolje promislim ako moze da ga progDVB otvori kako treba trebalo bi da mogu i drugi !!!
U cemu je problem !!??

:)
15.09.2004. u 23:47 

dejandj

Član broj: 92

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!16.09.2004. u 10:54
Reinstaliraj Win nesto ti tu oko njega nevalja, kodeci zvucna itsl.

Probaj i neku drugu verziju ProgDVB ili jos bolje neki drugi program, MyTheatre, SkyView, RitzDVB AltDVB itd.

Svi playeri i WMP otvaraju mpeg2 bez problema.

16.09.2004. u 10:54 

NecaSilny
NecaSilny
Odrzavanje video tehnike i nelinearna video montaza i..
Eastern Serbia

Član broj: 29001

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!16.09.2004. u 13:19
- Nemoj da brises OS vec instaliraj Elecard MPEG drivere imash ih na ProgDVB-ovom sajtu jer snimljen materijal nije klasichan MPEG vec ako bih hteo da ga emitujesh na Mediaplayeru codec elecard je neminovan ili pak skini sa http://scaistar.altervista.org fajl dvdpacher.rar i u njemu ubaci snimljeni materijal i pachuj samo prvih nekoliko biteova bi ga MP video kao klasicni MPEG :))

Brzina pachovanja zavisi od velicine ubachenog fajla :)
Mladost je prolazna, lepota je relativna, samo je glupost VECITA!
16.09.2004. u 13:19 

foxzr
Tihomir Grujic
Zrenjanin

Član broj: 17520

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!16.09.2004. u 14:55
Samo stavi Elcard i ima da sljaka, ja koristim isti codec-e. Snimam u ProgDVB u MPEG2 formatu i odmah mogu da gledam, posle toga sledi obrada, ako je rezolucija manja od standardne DVD (720x576) onda sa DVDPatch-erom promenim zaglavlje i prihvataju ga svi programi za obradu DVD-a. Ja licno koristim Womble MPEG Wizard, jako je dobar i jednostavan. Za finalizaciju DVD-a Naravno IfoEdit. Uradio sam dosad 10-ak DVD sa filmovima skinutim sa Satelita, svi su titlovani i na nekim DVD-ima imam i po dva naslova.
Ako terba neka pomoc javi rado cu pomoci.
Ako ne znam kako, ja procitam uputstvo!
16.09.2004. u 14:55 

victorb
GOA

Član broj: 24342

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!16.09.2004. u 14:59

Slazem se sa Dejanom, problem je sa kodecima. Sto manje to bolje tojest samo sto ti je potrebno. Odluci se koji ces i nemenjaj. Elecarda nepreporucujem jer ima more za***ancija sa njim. Naravno, govorim iz iskustva i ja sam ga koristio kao i mnoge druge. Moj savet je: reinstall wina, nabaci ffdshow+ac3 dekoder+lame ili fraunhofer ili kako vec naziv za mp3 encoding i dekoding. Zasto bas to? FFDshow je i enc i dec, otvara sve zivo od mpg2 do divx, 3vix, xvid div3 i sta vec jos postoji, ac3 za dolby digital, lame ili ono drugo za mp3 kompresiju i sto je jos jedan + za ffdshow, ima integrisan subtitler tako da nemoras da se smaras ni sa tim. Zaboravih, nabaci moonlight audio decoder za zvuk ali ne kompletan elecardov paket vec registruj posebno samo mlcom.ax. Za kraj, napravi graph file kojim ces povezati ffdshow(u opcijama moras da ukljucis da dekompresuje mpeg2) kao video dec povezi sa videorenderom a za audio koristi moonlight audio dec i povezes sa def. audio deviceom. Srecno!

P.S: ja sam se smarao time nedeljama i evo sada mi sve radi korektno i nepada mi na pamet bilo sta drugo da instaliram! Cyberlinkov video dec daje nesumnjivo najlepsu sliku ali ti to 1 codek vise. SAMO STO JE POTREBNO i vozi Misko!
Abit IP35-E
Intel C2D6300 @ 3.2GHZ default voltage, CoolerMater HyperTX
1GB Kingmax DDR2 @ 1050mhz 15-5-5-5
ATI X850XT
Pioneer 108D DVD-RW,
Toshiba SD-M1912 DVD-ROM
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum PRO
Leadtek TV2000XP Expert,
SkyStar 2 2.6
Chieftec Dragon Big Tower, Yesico 430W PSU
16.09.2004. u 14:59 

O_D_E_Z
edo medo
Split

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!20.09.2004. u 04:31
Aaaaaa uuuuuu odakle da pocnen......
Evo ovako ELCARD je po defaultu namjesten u progDVB-u !!!
Program je inace nestabilan ...primjera radi...kada npr. pokrenem progDVB i pritisnem REC. i nesto snimim a da prije toga nisan otisao u SETTINGS-->AUDIO AND VIDEO-->DIRECT SHOW (i tamo ostava sve kako je tj: TV Chanels: ELCARD / TV with AC3: ELCARD / Radio: ELCARD // VIDEO RENDERER) i pritisnuo OK U suprotnom bi mi snimilo usporeno (kad bi snimljeno npr. gleda u Windows Media Playeru) Znaci da bi pri svakom pokretanju progDVB-a triba potvrdjivat s OK da bi snimilo OK!!??
E sad san isa promjeni codece tj. u TV Chanels iz liste izabrat nesto drugo Za one koji neznaju to je samo lista i prilikom izbora necega i potom klikanja na neki od kanala program vas upozori da doticni codec ne postoji tj. da ga ne moze locirat. Ali ipak codec koji ste izabrali ostat ce vam "izabran" u onoj listi , iako se doticni uopce ne koristi za videoreprodukciju!
Sad posto se vidim to svodi na odabir pravih/krivih codec-a necu ode opet na dugo i siroko protezat tu temu jer se o njoj razglaba u poduze na:
http://www.elitesecurity.org/tema/66488
http://www.elitesecurity.org/tema/65653
Moj savet je: reinstall wina, nabaci ffdshow+ac3 dekoder+lame ili fraunhofer ili kako vec naziv za mp3 encoding i dekoding.
Citat:
Moj savet je: reinstall wina, nabaci ffdshow+ac3 dekoder+lame ili fraunhofer ili kako vec naziv za mp3 encoding i dekoding.

A odakle da nabacin ffdshow ?? Jel mozes rec di skinit te .ax file-ove (vjerojatno ih triba i registrirat) a ako mozes udrit screenshoot Kako je to tebi slozeno u GraphEdit-u !!? I kako mislis da to sve skupa (ffdshow+ac3 dekoder+lame ili fraunhofer) "nabacin" Aj ako mozes ovo malo da bolje objasnis ! I ako mislis nesto konstruktivno/korisno napisat ajmo stavit to ode :
http://www.elitesecurity.org/tema/65653
Cisto radi ljudi da ne lutaju okol a ovo ipak vise spada pod tu temu nego ode !
Citat:
ako bih hteo da ga emitujesh na Mediaplayeru codec elecard je neminovan

Citat:
instaliraj Elecard MPEG drivere

Citat:
li pak skini sa http://scaistar.altervista.org fajl dvdpacher.rar i u njemu ubaci snimljeni materijal i pachuj samo prvih nekoliko biteova bi ga MP video kao klasicni MPEG :))

E sad svatija sam "caku" (kod ELCARDA gore spomenutu) kako da ipak da gledam u WMP snimljeni materijal tako da...nije potrebno ovo.. thx anyway
Citat:
Samo stavi Elcard i ima da sljaka

sljaka, sljaka samo nekome bolje nekome gore a nekome nikako (:
Iman 101 pitanje u vezi codeca ali necu ode to stavljat .... nego zanima me dali je moguce ikako real time snimanje u DivX ili Xvid ili nesto slicno. Bilo je nesto spominjano da SkyViev moze uz odredjene preinake! Jel kome to uspjeva i s progDVB-om ?

20.09.2004. u 04:31 

victorb
GOA

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!20.09.2004. u 18:33

treba ti ovo: ffdshow-20040808.exe
prvo reinstall win, neistaliraj nista osim ffdshow-20040808.exe i sve ce ti raditi.
zato treba izbegavati elecard jer uvek neki problem. Ako snimis nesto sa elecardom:
1. mozes pustiti samo ako imas elecard, sa drugim codecima to nije slucaj
2. zaboravi da ces uspeti da ucitas u Adobe Premieru kako treba.

PRogdvb je stabilan, ispravka ima koji je stabilan toliko da se nijednom nije zablokirao ali isti sa Yanskee-om je bio uzas. Al ko sisa janka kad nicemu nesluzi.

Idem da napravi sliju graphfilea.
Abit IP35-E
ATI X850XT
Pioneer 108D DVD-RW,
Toshiba SD-M1912 DVD-ROM
Leadtek TV2000XP Expert,
SkyStar 2 2.6
20.09.2004. u 18:33 

victorb
GOA

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!20.09.2004. u 22:31
evo slije......

P.S: Moonlight audio dec moras rucno registrovati i to...regsvr32 ime fajla (mlcom.ax)
Abit IP35-E
ATI X850XT
Pioneer 108D DVD-RW,
Toshiba SD-M1912 DVD-ROM
Leadtek TV2000XP Expert,
SkyStar 2 2.6
Prikačeni fajlovi
20.09.2004. u 22:31 

mr_bungle
Naissus

Član broj: 5488

Jabber: jabber_the_hutt@elitesecurity.org

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!21.09.2004. u 02:24
Lisice iz Zrenjanina, vidi ja sam konacno uspeo da snimim i napravim
uspeo DVD (uuu koja slika :) ALI fazon je u tome sto sam za***ao da
snimam sa ProgDVB !! Seo sam lepo i ceo dan namestao AltDVB jebavo se
sa grafovima jer nije hteo da radi kako treba a onda boom! Apdejtujem
ja na 1.07 i sad snimam MTV 2 iz alta. Na dvd plejeru slika je strava
tako da je ovo bingo! Ali opet me muce pitanja:

1. dal je moguce namestiti ProgDVB da radi kako treba ?? Dal da probam
neku drugu verziju , ja imam 4.35 (API v1.19, Plugins v1.06MD v1.02).
Mozda bi trebalo da instaliram cuvenu 4.26.4 ??

2. Drugo sto je problem: kako da ljudski enkodiram ono sto sam vec
snimao i sto nikako ne ide lepo na dvd plejeru....??? e tu me najvise
boli glava, zeleo bih da spasim te koncerte!

3. I ovo glavno: IMA LI VEZE IZMEDJU GRAF FAJLA I KVALITETA SNIMLJENOG
MATERIJALA ?

--
Neboysh@
----------------------------------
http://www.geocities.com/neboysh/
Ma Meeshka Mow Skwoz !

21.09.2004. u 02:24 

foxzr
Tihomir Grujic
Zrenjanin

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!21.09.2004. u 08:58
Pazi ovako, ja koristim SS1 tako da me ti problemi sa codec-ima mnogo manje muce, nego vas koji imate SS2 ili neku drugu karticu, ja jednostavno snimam u ProgDVB-u bez nekih posebnih podesavanja. Znam da koristim Elcard i nije mi dosada pravio probleme. Iskkljucio sam BOB mode iako sam negde procitao da je bolje snimati sa ukljucenim BOB-om. Kada snimim sirovi materijal je identican onom sa satelita, znaci imam i treperenje i kose linije kod brzih scena, ali to sve nestane u postprodukciji. Sve mi je podeseno skoro po default-u za ProgDVB. Ja sa m juce stavio ProgDVB 4.44 i nevidim bitnije razlike.

Za enkodiranje koristi MainConcept MPEG Encoder, najbolji je brz, jednostavan i pouzdan.
Izlazni rezultat zavisi od snimljenog materijala. Nije ga Premiere dzabe ubacio u program kao zvanicni encoder za MPEG.

Grafove nikada nisam koristio, verovatno da uticu ali ja nisam primetio bilo kakvu razliku verovatno zbog SS1.

P.S. Neki put je materijal sa satelita tako los u startu da je tesko posle bilo sta uraditi, npr. Crtani film za album Duft Punk. Jezivo lose su ga u startu emitovali.

CU Fox
21.09.2004. u 08:58 

victorb
GOA

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!21.09.2004. u 15:28
Citat:
mr_bungle: Lisice iz Zrenjanina, vidi ja sam konacno uspeo da snimim i napravim
uspeo DVD (uuu koja slika :) ALI fazon je u tome sto sam za***ao da
snimam sa ProgDVB !! Seo sam lepo i ceo dan namestao AltDVB jebavo se
sa grafovima jer nije hteo da radi kako treba a onda boom! Apdejtujem
ja na 1.07 i sad snimam MTV 2 iz alta. Na dvd plejeru slika je strava
tako da je ovo bingo! Ali opet me muce pitanja:

1. dal je moguce namestiti ProgDVB da radi kako treba ?? Dal da probam
neku drugu verziju , ja imam 4.35 (API v1.19, Plugins v1.06MD v1.02).
Mozda bi trebalo da instaliram cuvenu 4.26.4 ??

2. Drugo sto je problem: kako da ljudski enkodiram ono sto sam vec
snimao i sto nikako ne ide lepo na dvd plejeru....??? e tu me najvise
boli glava, zeleo bih da spasim te koncerte!

3. I ovo glavno: IMA LI VEZE IZMEDJU GRAF FAJLA I KVALITETA SNIMLJENOG
MATERIJALA ?

--

Neboysh@

1. Cuveni 4.26.4 jeste odlican ali jebavala je skyit sa s2emu. Imam 4.41.2 NEMA ZAMERKu!!!!!!!!!

2. zavisi sa kojim si decoderom snimio( nepodrzava dvd-ov encoder), imao isti problem. Razvlacio se ton.

3.Naravno da ima. Ali, graph koji sluzi za prikazivanje u npr. Progdvb nije isti sa onim koji koristi windows za prikazivanje. Preko cega ga pusta, mozes saznati ako startujes graphedit i uzmes render media file. Pokazace petlju koju koristi za pustanje.
Abit IP35-E
ATI X850XT
Pioneer 108D DVD-RW,
Toshiba SD-M1912 DVD-ROM
Leadtek TV2000XP Expert,
SkyStar 2 2.6
21.09.2004. u 15:28 

victorb
GOA

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!21.09.2004. u 15:33
Citat:
foxzr: Pazi ovako, ja koristim SS1 tako da me ti problemi sa codec-ima mnogo manje muce, nego vas koji imate SS2 ili neku drugu karticu, ja jednostavno snimam u ProgDVB-u bez nekih posebnih podesavanja. Znam da koristim Elcard i nije mi dosada pravio probleme. Iskkljucio sam BOB mode iako sam negde procitao da je bolje snimati sa ukljucenim BOB-om. Kada snimim sirovi materijal je identican onom sa satelita, znaci imam i treperenje i kose linije kod brzih scena, ali to sve nestane u postprodukciji. Sve mi je podeseno skoro po default-u za ProgDVB. Ja sa m juce stavio ProgDVB 4.44 i nevidim bitnije razlike.

Za enkodiranje koristi MainConcept MPEG Encoder, najbolji je brz, jednostavan i pouzdan.
Izlazni rezultat zavisi od snimljenog materijala. Nije ga Premiere dzabe ubacio u program kao zvanicni encoder za MPEG.

Grafove nikada nisam koristio, verovatno da uticu ali ja nisam primetio bilo kakvu razliku verovatno zbog SS1.

P.S. Neki put je materijal sa satelita tako los u startu da je tesko posle bilo sta uraditi, npr. Crtani film za album Duft Punk. Jezivo lose su ga u startu emitovali.

CU Fox

nema veze koja karta, pitanje su codeci, ako ih imas tonu, recimo instaliras ceo paket od 52mb, imaces ih. Ovako sam ja radio: instaliram windows i korak po korak zapisujem, koji kako-zasto radi i dobio sam konacni rezultat. Ponovo instal wina, nabacim samo sto mi treba, napravim ghost particije i zavrsen posao. Ako se nesto sk****, bilo sta, samo vratim za 5min i ajd zbogom problemi.

ne mozes koristiti encoder za decodiranje. Mislis na MC Video dec koji je kao sto si rekao sve to ali kvalitet slike ni blizu ffdshow-a a da nepricamo o Cyberlinku.
Abit IP35-E
ATI X850XT
Pioneer 108D DVD-RW,
Toshiba SD-M1912 DVD-ROM
Leadtek TV2000XP Expert,
SkyStar 2 2.6
21.09.2004. u 15:33 

foxzr
Tihomir Grujic
Zrenjanin

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!21.09.2004. u 21:05
Ne, mislim i dalje na MainConcept MPEG Encoder ver. 1.04.02.00 koji radi transcoding. Znaci dekodira i ponovo kodira. Radi veoma brzo, ako ne i najbrze, a izuzetno je jednostavan. Premiere ga isporucuje u verziji 6.5 kao svoj encoder za MPEG. Materijal duzine 1:30 rezolucije 528x576 prebacuje u 720x576 za oko 2 sata i to na celeronu 1,7 sa 256MB rama. Moj graf izgleda ovako:

Video:
MPEG2 --> Elcard Demultiplexer --> Elcard Video Decoder --> VMR Video Renderer
|__> Moonlight Odio Dekoda --> Morgan Stream Switcher --> DDAD

Nikada nista posebno nisam podesavao i radi sa ProgDVD 4.44

CU Fox
21.09.2004. u 21:05 

mr_bungle
Naissus

Član broj: 5488

Jabber: jabber_the_hutt@elitesecurity.org

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!21.09.2004. u 22:42
pa u vezi stavke 3 moracu da te razuverim:

"graf files is only for viewing and have no influence on recording...
Use graf files which gives you best picture and have less blurs on
high motion scenes like sport(football for example)"

sa http://forum.progdvb.com/ od famoznog Zeke Rodzera...koji pravi
grafove za ProgDVB

--
Neboysh@

Ko drugome jamu kopaaaaaaaaaaaaaaa
Ma Meeshka Mow Skwoz !

21.09.2004. u 22:42 

victorb
GOA

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!22.09.2004. u 21:43
Citat:
mr_bungle: pa u vezi stavke 3 moracu da te razuverim:

"graf files is only for viewing and have no influence on recording...
Use graf files which gives you best picture and have less blurs on
high motion scenes like sport(football for example)"

sa http://forum.progdvb.com/ od famoznog Zeke Rodzera...koji pravi
grafove za ProgDVB

--
Neboysh@

Ko drugome jamu kopaaaaaaaaaaaaaaa

Zasto onda moras da imas instaliran elecard da bi pustio mpg snimljen elecardom? Mozes zaboraviti bez njega! Provereno. A snimi sa Cyberlinkom i pustices sa windowsovim mpg decoderom
Abit IP35-E
ATI X850XT
Pioneer 108D DVD-RW,
Toshiba SD-M1912 DVD-ROM
Leadtek TV2000XP Expert,
SkyStar 2 2.6
22.09.2004. u 21:43 

O_D_E_Z
edo medo
Split

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!25.10.2004. u 17:23
Nakon skoro mjesec dana horor film (codeci) jos uvjek traje !!

I jos mi uvjek nista nije jasno ....

foxzr
jeli ti koristis elcard ili main concept (ili oba dva ) A gdje koristis main concept onda ?
Citat:
Zasto onda moras da imas instaliran elecard da bi pustio mpg snimljen elecardom? Mozes zaboraviti bez njega! Provereno. A snimi sa Cyberlinkom i pustices sa windowsovim mpg decoderom

U sustini se slazen s tebon ..samo jedna mala digresija ....moras da imas instaliran elcard da bi mpg isao kako treba (u suprotnom ide usporeno ...suzena slika nekad...itd...)Tj. ovi ostali ne prepoznaju kako treba mpg. A ovo mjenjanje zaglavlja i slicno u raznoraznim programima mi nije pomoglo (ne znam...mozda sam radi krivo nesto) vec bi mi i onako sjebani materija dodatno sjebalo ....(nabacilo dodatne kvadratice na slici ..gdje im nije mjesto)

Evo ukratko mog horor filma!
Kupija san tu SkyStar 2 (inace config. mi je Celeron 2GHz 265 DDR-a 30GB hdd NVidia GF4 itd...) instalirao progDVB (v. 4.26.4 navodno je stabilna) E sad po defaultu su mi bili Elcard codeci !!! (kao i valjda svim korisnicima SS2 kartice.
Nebih ih mjenjao (kvaliteta real time gledanog programa i snimljenog takodjer mi se je bila OK) da nije bilo problema s reprodukcijom u playerima! (WMP,BSplayer itd..)
Jedino sto je donekle spasilo situaciju je bilo instaliranje paketa moonlight-ovih codeca (skinutih s njihovog sajta! (nije najbolje rjesenje al eto...) Kad ono evo neki dan poceo onal Elcard-ov logo da skace po ekranu i da se ispisuje da "moram da registriram proizvod" to je prelilo casu ! Umedjuvremenu sam bio pokusavao s Main Concept-om ..(njega jednostavno kao i vecina sa ovog foruma nisam moga pravilno registrirat tj. importirati u GraphEdit) NVidija se nije tila spajat s ostalim stvarima ...Pinnacle isto ....uglavnom problem do problema... I dok sam ja pokusavao sa raznoraznim codecim-a (registrirajuci ih) vjerojatno su se oni namnozili u system32 (folderu) pod Windowsima i po regystry-ima i ko zna gdje vec ne !!! Kako da ih sve izbrisem (un-registrir-am) i stali je vec potrebno ako je to moguce !!! Ili je deinstalacija Windows-a neizbjezna...A to mi je dva dana posla a poslije toga opet bi mogao nesto da zas**** sa codec-ima....:(((
Sta da radim?

25.10.2004. u 17:23 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

Član broj: 17066

Jabber: nabukodonosor@elite.....
Sajt: www.balcansat.com

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!25.10.2004. u 18:19
Ovako. Dva predloga od mene. Propusti fajl kroz PVA strumento. Ne moras, ali nece skoditi. Nisam citao celu diskusiju, tako da ti je verovatno neko vec objasnio zasto. Drugo, skini sa neta Media Player Classic i neces vise imati tih problema. Javi da li sam u pravu.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
25.10.2004. u 18:19 

O_D_E_Z
edo medo
Split

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!25.10.2004. u 20:36
1 - uninstalirao sam moonlight-ove codece posto mi je elcardov logo poceo da "skace" po ekranu (pa nema svrhe da ih imam) by the way....bez njih ne mogu da gledam u WMP ili BS playeru kako treba nista od snimljenog !n
2 - provukao kroz PVAstrumento (e sad bilo bi dobro da vi malo pobize obIjasnite "provlacenje" kroz PVA tj. sta je sta u tom programu i za sto demux,make pva ili make ps opcije sluze + pod opcije u njima)
Ja sam "opalia" sve tri dok mi se nije pojavia file u MPG formatu na drugom kraju na disku tj. ono sta je PVAstrumento napravija (valjda) + 3-4 file-a u pva,mpv i ostalim extenzijama....
3 - nako resetiranja pc-ija gledam jesu li snimljeni materijali gledljivi u wmp-u (prije nakon deinstalacije moonlighta sve bi se vratilo nazad tj. stvari snimljene u progDVB-u bi "zavijal" ili bi bila suzena slika u WMP ili BS playeru tj. nebi radilo) sada RADI sve OK u WMP-u!!!
Kako zasto....neman pojma (vjerojatno su codeci ostali pod windowsima) I prije sam un-instalirao moonlightove codece ali nebi moga gledat posli!!!!!!!!!

Ali sad mi je progDVB koma......skupusilo je neke svoje codece...i sad slika zapinje...!!!!!!negledljivo!
Sta sad?
25.10.2004. u 20:36 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

Član broj: 17066

Jabber: nabukodonosor@elite.....
Sajt: www.balcansat.com

icon Re: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!25.10.2004. u 22:24
Koja ti je graficka? Mozda bi trebao da procitas ono sto sam pisao na temu graph fajlova. Negde je u TOP-u.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
25.10.2004. u 22:24 

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: progDVB Recording - mi je vjeciti problem !!!

[ Pregleda: 769 | Odgovora: 18 ]

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.