Treca noc na planetsky....bogami ne smem da preteram ali odusevljen sam....da ne pricam o najpostenijem potezu-uplatis minimalno 360 din probas....nema placanja aktivacije,nema godina pretplate....za sada da ne ureknem sjajno....svaka rec sa njihove strane ispunjena,IZUZETNO pregledne cene u SVAKOM momentu i sve je naglaseno...aktivaciju dobio za 12 sati po najjednostavnijem uplacivanju telegrafski u posti pored mene....ma nemam reci sto se postenja tice....za ostalo treba vremena da vidim....
Medjutim @nabukodonosor mislim da bi ih ti trebao zaboraviti....koliko ja znam ti si filmski megaloman a planetsky je na moju srecu preskup za vas....za signal ne brini 95% je....sa 125cm...ipak mislim da bi za ostale manje fajlove ili surf nocu morao da ih imas...pa ti kao i ja skidas codece,ss2 plejere,muzike,drajvere....jedino ako ti je stalo do 720 dinara u sta sumnjam....nemas sta da izgubis....kazem za sve ostalo veliko je preskup...
Retki su moji istomisljenici kao @dexxter kojima treba net za sve i svasta a najvise za surf osim za filmove i silne GB-te downloada....to mi daje nadu da ce ostati dobri a pogotovo sto flat rate ne postoji...meni 50 programa po 20 mb se strahovito isplati a tebi za jedan i po film ne verujem....da ne spomonjem da ja sa mojom starom centralom ne mogu da razgovaram kako treba a ne da surfujem???Proveri @nabuko cene na onom linku pa izracunaj za signal ne brini....danju je pet puta skuplje....sto mi opet odgovara....
@dexxter,apsolutno se slazem sa tobom oko racunice i jeste tako....ja sam dostigao 300 kilobajta u sec ali nista veliko,dok sam pogledao bio je kraj...progdvb sam skinuo za 10 sec na 1024k pa nisam ni video kolika je brzina mada ona zavisi i od servera...tip iz planeta kaze da su postigli 400kb u sec ali na jacim serverima kao microsoft...a mene tako briga da li je 400 ili 300! kazem rano je da se kunem u njih treba mi jos vremena,nisam jos probao velike fajlove ali za pocetak sam odusevljen...najvise sa uplatom,aktivacijom i nemogucnoscu flat rate koja obara svaki sat-net kad postane jeftin a mora postati jeftin jer se stalno pojavljuju novi...videcemo na kraju krajeva i planet kada se svi budemo nakacili jer po meni postenije ne postoji....uplatis,probas,pljunes ili nastavis....briga me za 360 dinara....a tip sa kojim sam pricao iz planeta mi je cak predlagao da uplatim 360din i ako sam uplatio 1500...a kod drugih znate....ili placanje aktivacije ili godina pretplate,pa sta vam to govori?Samo da vas zadrze da ne odete kod drugog....verovatno boljeg....
Upravo pokusavam da namestim p2p programe sto ce ipak ici tesko....mogu potvrditi za sada da dc++ radi bez problema kao i emule....na zalost shareaza i edonkey ne pa to i pokusavam uz pomoc drugog topica na ovom forumu gde su mi rekli da postoji program koji to resava ali nisam uspeo....
http://www.elitesecurity.org/tema/67110
U svakom slucaju nisam planirao jos da se javim dok sve ne isprobam ali pocetak je odlican....javicu i nastavak iskustva....
E da, @dejand, negde sam procitao a ne mogu da sada da nadjem gde, da kod ovakvih usluga postoji dve vrste (e sad ti bolje znas ja ne znam cega,uglavnom nesto od tri slova)....prva tri slova znace nezagarntovanu brzinu a druga tri garantovanu....a ovaj vid pretplate (on demand) spada u tu zagarantovanu....videcemo.To je rekao tip koji kao radi za njih....meni je iz postova izgledao cool i nije se nijednog momenta hvalio....
kopernikus dig-ana sa pozicionerom
2 fiksne i 1 pokretna sat antena
pc-dvb skystar 2,satelitski net 5000k
telekom ADSL 128/1024
AMD X2 7750BE,gigabyte MA770 DS3
Kingston hyper 2x1GB@1066
WD 2x320GB AAKS SATA 2-raid0
Palit sonic OC 8800GT-512MB
Corsair 450W
Avermedia TV card
Total tv
Monitor ACERX223WQ