Moze li se u Quadro 9100CI ubaciti firmware za EmTech200 v.2.55 s obzirom na razliku u ID-u? Ovaj Quadro ima ID=D218 a EmTech E224. Hardware-ska verzija je ista 2.00.
Hvala i uzdravlje,
Vaso
ja imam emtec hw1.10 sw 2.38 id 203 probao sa sa svi emulatori sta se za emtech starsat i tog ema sto je gore navedeno i nista. dal se moze nekako sa jtag prepraviti tog hw 1.10 u hw 2.00 za da moze sve da radi.
Hvala unapred.
Pozdrav Krste
Ja imam emtec hw1.10 sw 2.38 id 203 probao sa sa svi emulatori sta se za emtech starsat i tog ema sto je gore navedeno i nista. dal se moze nekako sa jtag prepraviti tog hw 1.10 u hw 2.00 za da moze sve da radi.
Hvala unapred.
Pozdrav Krste
Može se ubacit!!!
Pogledaj koji ti je Loader u resiveru?
to ćeš vidit tako što ga ištekaš pa ponovo uštekaš u struju! i na displeju će ti se kratko pojavit br-Loadera!!!
a o ostalim uputama i postupku ubacivanja naćeš ovdi http://tv.groups.yahoo.com/group/verix-satellite/
loader na emtech mi je 2.10 pa molim te kazi mi kako da mu stavim emulator 10 dana nikako da nadzem njegov emu molim te za pomoc.
Hvala brat unapred.
Pozdrav Krste.
Krste...
imaš gori adresu koju sam napisa! pa odi fino(registriraj se)
i tamo ima Uputstvo i sav potreban softwer i postupak kako se ubacuje!!!
Pa kad prostudiraš malo i di zapne javi se ovdi sigurno će ti neko pomoć!!!
Vako sad da ti ja tipkam korak po korak!!! nebi dosutra!
fino pročitaj tamo FAQ (uputstvo ) pa kad kreneš i ako di zapneš pitaj!
brat probao sam no tu adresu no samo tupkam u mesto pa molim te da mi malo povise pomognes ako hoces i naravno ako imas vreme. Ako to uradis nikad te necu zaboraviti i bicu ti zahvalan.
Hvala puno.
Pozdrav Krste.