Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

PayPal iz srbije

[es] :: E-Poslovanje :: E-Transakcije :: PayPal iz srbije

[ Pregleda: 9427 | Odgovora: 13 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mordor
Vladimir Cvetic
/dev/null

Član broj: 2797
*.beotel.net

Jabber: cvele@default.co.yu
Sajt: www.knowbies.com

icon PayPal iz srbije27.08.2004. u 12:47

znam da ovo neide bas tako lako (ako uopste moze)

Dali je moguce otvoriti (bilo kako) racu na paypal-u iz srbije?
27.08.2004. u 12:47 

MaRaToNcI
Dragan Galic MrVa
Beograd

Član broj: 164
*.net.yu

Sajt: www.crumbgroup.com

icon Re: PayPal iz srbije27.08.2004. u 12:57
ne moze ali:

mozes otvoriti racun u inostranstvu (konkretno nemacka) pa za svoju adresu stavis adresu banke (kao ja) otvoris pay pal racun, pa ga verifikujes sa svog nemackog racuna uplatom jednog evra i onda dodaji koliko hoces mailova -sve sljaka:)
27.08.2004. u 12:57 

mordor
Vladimir Cvetic
/dev/null

Član broj: 2797
*.beotel.net

Jabber: cvele@default.co.yu
Sajt: www.knowbies.com

icon Re: PayPal iz srbije28.08.2004. u 20:42
Laptopovi

odlicno ;)
fala mrva
28.08.2004. u 20:42 

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
*.beotel.net

Sajt: localhost

icon Re: PayPal iz srbije29.08.2004. u 00:35
a šta bi sa onim pričama da blokiraju naloge (registrovane na adresu van srbije) ako im se pristupa sa IPa iz srbije?

kako se to rešava? ili to više ne rade??
29.08.2004. u 00:35 

MaRaToNcI
Dragan Galic MrVa
Beograd

Član broj: 164
*.net.yu

Sajt: www.crumbgroup.com

icon Re: PayPal iz srbije29.08.2004. u 04:28
javis se sa odmora:)

p.s strasno puno ima stranaca koji rade kod nas:)
29.08.2004. u 04:28 

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
*.metrohive.net

Sajt: www.bokica.com

icon Re: PayPal iz srbije29.08.2004. u 04:35
Sta to znaci u slucaju da je nalog ublokiran?

Moze li se PayPal-u prilaziti preko anon. proxy-a, iz neke od zemalja u EU, kako bi se izbegli problemi te vrste?
29.08.2004. u 04:35 

navigare

Član broj: 158258
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: PayPal iz srbije01.09.2010. u 10:31
nema nikakve veze ip adresa, to niko ne proverava
01.09.2010. u 10:31 

3ema
Serbia

Član broj: 172614
91.143.222.*

icon Re: PayPal iz srbije08.11.2010. u 11:26
Citat:
navigare: nema nikakve veze ip adresa, to niko ne proverava

Ovo nije tacno. Meni su vec 3 naloga blokirali i to konkretno zato sto sam pristupio iz Srbije a nekoliko nedelja kasnije iz Francuske.
Cim sam se vratio u Srbiju i ponovo pristupio nalog mi je blokiran i svaki put su mi trazili potvrdu na kojoj se vidi da stanujem na adresi koju sam registrovao.
Naravno, ja nisam na toj adresi, ali i da jesam, trazi kao potvrdu racun za struju, telefon ili bilo sta slicno na kome se vidi moje Ime i Prezime i adresa.
Ja to naravno nemam i svaki put zavrsim sa otvaranjem novog racuna.

Da budem iskren, vise mi je muka. Nije mi jasno sve to, ovamo pristupanje EU trtmrt a tamo neka Angola moze da registruje Paypal bez ikakvih problema.
Zar ne moze neko iz vrha drzave da lobira za pristupanje PayPal-u, dokle cemo biti najgori na svetu.
Neko ce mozda reci da to nije toliko vazno da bi se politicari time bavili, ali smatram da to nije nikakav napor.
Da ne pricam o tome kako nas na nekim servisima uopste nema u listi zemalja.
Cirkus.
08.11.2010. u 11:26 

nemesis

Član broj: 270
*.static.sbb.rs.

icon Re: PayPal iz srbije08.11.2010. u 13:28
pa bitno da se ministarka (ministarstvo za istrazivanje sajtova i gubljenje vremena) sastane sa likom iz MS ...
ma mislim .. ubilo se sto je meni kao GRADJANINU to bitno ... hocu paypal da mi radi normalno iz srbije, da mogu
na adresu u srbiji da registrujem nalog, daplatim karticom odavde ....

posle sledeci korak je da skachemo po kichmi nashoj vladi oko carina i slichno .. ali hocu da mi ono gore radi
kao i ostatku zemalja iz okruzenja, pre je bila pricha .. a sloba, komunizma, zli na vlasti ... evo zlobica mrtav,
novi poredak na vlasti gotovo 10 godina i ... nishta ? wow ...

hocu paypal ! :)
08.11.2010. u 13:28 

tdjokic
Tomislav Djokic
Beograd

Član broj: 6736
212.200.243.*

Sajt: www.distrowatch.com

icon Re: PayPal iz srbije08.11.2010. u 13:28
Citat:
3ema: Da budem iskren, vise mi je muka.
Mnogima je muka. Ima ovde nekoliko tema o tome. Bilo je i peticija za PayPal, pisu ljudi sve i sva, razne analize, iskustva itd. Politicari rade koliko mogu i koliko ih zanima, nije bas da ne rade nista, ali to nije dovoljno.

Uzmi jedan banalan primer - ti nekome Nemcu kazes da ovde mogu da se kupe lepe breskve, da bi on mogao da izvozi i zaradi pare. Dodje on - stvarno, breskve lepe i jeftine i on krene u biznis. Ali - ko ce da bere breskve, kako ce da se pakuju - imamo li industriju koja proizvodi gajbice, kutije, sta vec treba, kako ce se prevoziti - izlokanim putem ili glatkim putem, jer breskva je osetljiva, koliko ce cekati na carini da se procesuira itd.

Moguce je da slicna stvar odvraca i vlasnike PayPala da nam omoguce taj servis. Neko ih zavrne za neke pare, oni se obrate nasem sudu a sud slegne ramenima i gotovo. Znaju oni to, pa mozda i zato. I ne samo sud, i mnoge druge sluzbe i infrastruktura nisu u skladu sa uobicajenim nivoom usluga i onda je rizicno.

Ne kazem, ima na njihovoj listi stvarno egzoticnih drzava, ali kad malo bolje pogledas na Internetu tu zemlju obicno primetis da tamo postoji ili neka jaka zapadna firma ili je vlast cisto pro-Zapadna ili neka slicna kvaka, koje ovde nema i to je to.
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!
08.11.2010. u 13:28 

3ema
Serbia

Član broj: 172614
91.143.222.*

icon Re: PayPal iz srbije09.11.2010. u 02:05
Slazem se. Ne da im je rizicno nego nedaj Boze. Bilo kakva prevara da se desi mogli bi da se uhvate za usi i igraju kolo.
Zalosno je sto ovakva sitnica, dozvolite, banalna sporedna stvar kao sto je PayPal, ti jasno da do znanja gde se mi nalazimo.
Postanes svestan, ako i nisi bio pre toga, da smo Miki Maus drzava :)

A sve bi moglo lepo da se sredi, samo kada bi ljudi radili svoj posao, lobirali za prave stvari, zalagali se za nesto.

Sta da vam kazem drugari, doci ce PayPal u Srbiju, samo sto cemo se kanda malko nachekati :D

Aj poz ;)
09.11.2010. u 02:05 

leaaja
nezaposlena
Su

Član broj: 281114
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: leahusky.webs.com

icon Re: PayPal iz srbije06.03.2011. u 16:47
Ja sam sledio sve upute sa ovog sajta i mogu da se pohvalim da mi je uplata uspela i prvu kupovinu sam uspesno obavio sa e baya (stigao paket iz Kine!)
Srbija...
Tako da se ujedno i zahvaljuljem svima kojima nije bilo tesko da kuckaju uputstva!
06.03.2011. u 16:47 

leaaja
nezaposlena
Su

Član broj: 281114
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: leahusky.webs.com

icon Re: PayPal iz srbije06.03.2011. u 16:49
Ja sam sledio sve upute sa ovog sajta i mogu da se pohvalim da mi je uplata uspela i prvu kupovinu sam uspesno obavio sa e baya (stigao paket iz Kine!)
Srbija...
Tako da se ujedno i zahvaljuljem svima kojima nije bilo tesko da kuckaju uputstva!
06.03.2011. u 16:49 

mima_cool

Član broj: 100948
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.grckainfo.com

icon Re: PayPal iz srbije06.03.2011. u 22:14
Citat:
3ema: Ovo nije tacno. Meni su vec 3 naloga blokirali i to konkretno zato sto sam pristupio iz Srbije a nekoliko nedelja kasnije iz Francuske.
Cim sam se vratio u Srbiju i ponovo pristupio nalog mi je blokiran i svaki put su mi trazili potvrdu na kojoj se vidi da stanujem na adresi koju sam registrovao.
Naravno, ja nisam na toj adresi, ali i da jesam, trazi kao potvrdu racun za struju, telefon ili bilo sta slicno na kome se vidi moje Ime i Prezime i adresa.
Ja to naravno nemam i svaki put zavrsim sa otvaranjem novog racuna.

Da budem iskren, vise mi je muka. Nije mi jasno sve to, ovamo pristupanje EU trtmrt a tamo neka Angola moze da registruje Paypal bez ikakvih problema.
Zar ne moze neko iz vrha drzave da lobira za pristupanje PayPal-u, dokle cemo biti najgori na svetu.
Neko ce mozda reci da to nije toliko vazno da bi se politicari time bavili, ali smatram da to nije nikakav napor.
Da ne pricam o tome kako nas na nekim servisima uopste nema u listi zemalja.
Cirkus.

Potpuno ista stvar i sa mnom: za sada blokirana 2 racuna i samo cekam kad ce i treci :) Doduse nisam bas sigurna da je prvi blokiran zbog IP adrese, dobila sam od njih obavestenje tada da sam prekoracila dozvoljeni limit i tad su mi trazili sve podatke. Pre toga sam ga imala dobrih godinu dana ako ne i vise.

Savet svima: ne drzite novac na PayPal-u da kad vas blokiraju ne bude velika steta.
06.03.2011. u 22:14 

[es] :: E-Poslovanje :: E-Transakcije :: PayPal iz srbije

[ Pregleda: 9427 | Odgovora: 13 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.