Moze li se naci nov digitalni resiver sa sat. tanjirem za oko 80 eura.Iskljucivo u prodavnici i sa garancijom.Ako ne moze dajte mi koji link koji ce mi olaksati potraznju,ali u obzir dolaze samo prodavnice u Beogradu i Sapcu.
Vidis ovako...da si se javio ovdje prije ..ja sam pobaco prije dvije nedjelje barem 5-6 analognih risivera dao bih ti bio...A za cijene ... evo ovako tanjir 120 cm najjeftinija opcija ti je 20 evra ,nov,Lnb 10 evra, i Fta Risiver ispod 100 sumnjam da ces naci...ako imas nekoga u Svabiji sad trenutno imas u hipermarketu "REAL" komplet sistem za mislim 70 ili 80 evra ,...mrzi me sad da trazim reklamu,pa ... )
Jel moguce da je sve tako skupo.Pa nemogu da verujem da u Yugi ne mogu da nadjem analogni resiver i tanjir za70-80 eura :).Roli - Hvala za informacije;).Ako jos neko nesto zna o cenama nekakaze.
Citat:
roli:...ako imas nekoga u Svabiji sad trenutno imas u hipermarketu "REAL" komplet sistem za mislim 70 ili 80 evra ,...
U Yugi je to nemoguce pronaci(razdrndala je braca) ,a u Srbiji moras da racunas da ti je analogni ako ga vec neko prodaje ,a cini mi se da ga imas u "Johann"-u u Novom Sadu po cijeni skoro k'o i digitalni...na nov mislim...Evo ti savjet ako 'oces polovan ,a zapeo si za analogni...idi u NS na najlon pijacu pa tamo imas ove nase Rome sto nose polovnu robu iz Beca i tu mozes naci komplet taj sistem za 20-30 evra...zavisno od toga da li imas trgovacke krvi u sebi Posto vidim da si iz Sapca...mislim da ce cak i oni tebi doplatiti
Iz iskustva znam...ratovo sam ja sa kojekakvim nakupcima i svercerima iz Klenka,Draginje ,Sapca....mada nisam ni ja bas od onih naivnih...naprotiv...premazan svim... i svacim
Pozdrav!!
P.S.Ovo za najlon ti je najbolje...ima polovnih sistema gledao sam pre 2 nedjelje
E sad da ti ne bi objasnjavao sa tehnicke strane evo probat cu ovako.Sa analognim risiverom mozes gledati mozda dvadesetak programa na Astri i isto tako na Hot Birdu...svaki dan ima sve manje i manje i to ce jednostavno nestati,dok na digitalnom sa ta dva gorepomenuta satelita imas sad slobodno da gledas izmedju 300-400 programa, a kad bi kupio malo bolji risiver s kojim mozes da gledas kodirane kanale taj broj bi bio jos veci ,a kad bi tek postavio motor......e onda bi za sve to trebao izdvojiti....pola jutra paprike ako je uzgajas ,a...to je kod tebe tamo ...hit... ako me sjecanje jos sluzi bar 500 evra
he he he he...upoznaj otadzbinu da bi je vise volio i ovu skucenu, a i onu prijasnju...to sam uradio...odavno ,a sad godinama upoznajem i neke druge prostore ,ljude i obicaje ..... i drago mi je da si se odlucio za digitalnu opciju...analogna je... ipak proslost...mada smo na njoj svi ucili...