ventura>
www.yu .. ma daj bre pa o je smejurija ziva.. ja sam tamo svojevremeno 'radio' odnosno kamcio za Dz.. leta '97 ono NetCentar...
wauu... a oni bre nemaju ni posten link, a pogotovo ni postenog coveka koji zna posao.. i oni se uvek petljaju u nesto..
kao hackerski centar YU... ma sabani..
Brate mojne da lupas. Net centar je otvoren krajem leta 97.(ma bre jesen). Ja sam radio od pocetka tamo i nesto te se bash nesecam, mada ko zna, necu da lupam, mozda si
i radio u nekom periodu (kad mene nije bilo)... to sto si kamcio za dz to je tvoj problemcic :>
desavalo se da povremeno rade ljudi sa toalnim nepoznavanjem racunara, ali to je zato sto oni koji znaju odlaze kad nema para
Za "ljude koji znaju posao"... da li je dovoljno da ti kazem da su svi koji su tamo radili nesto oko administracije dobili dobre poslove u drugim firmama
npr u ciscovom predstavnistvu u belgiji, pa par ljudi otislo u tehnicom, verat, sezampro blah blah blah...
neki otvorili svoje internet kafice i tako dalje... prema tome nemoj da pricas svasta.
sto se tice postenog linka i uopste te relacije, fond kapetana dragana, net centar,
www.yu, memodata.net mrzi me da objasnjavam sada ali sustina je
da "net centar" dobija link od memodate, verata i ostalih firmi, nemaju nista svoje (prema inostranstvu)
Neznam zasto ti smeta to sto se Kep uvek "petlja" u nesto, covek je pomogao mnogim ljudima, ratnim invalidima, deci bez roditelja, slepim osobama,
(i novoj vlasti :) ..... Za vreme bombardovanja omogucio je da bar 600 osoba dobije net za dzabe !!!
Malo se Kep "ispali" ponekad sa nekim svojim izjavama i idejama, recimo ono za uvodjenje interneta u maltene sve skole... jebiga, covek ima ideje ali nema
sredstva... to za hakere je isto pogresio, secam se da su na studiu b stalno vrteli...a sajt ne uredjuje on vec trilion razlicitih ljudi, ko zna sta je neko nalupo,
pa mrvica izvadio iz konteksta i sada ispada da firma koja nema link hoce da pravi kicmu .yu interneta.
Inace svi koji su bili stvarno dobri dobili su ponudu da za finu cifru sljakaju za "nekoga" - raspitaj se malo kod starijih :>
I sell frozen jogurt which i call frogurt