Zanima me koja je po vama najbolja kartica. ja koristim skystar2 i sasvim sam zadovoljan s njom, vrlo je pristupačna cijenom, a i programa je cijelo čudo za nju. zanima me vaše mišljenje, pogotovo oko drugih kartica.
ja sam imao technisatovu staru ss1 a sad imam samo ss2 i po mojim poredjenjima nije djaba ss1 mnogo skuplja ta kartica zaista vredi a sad trenutno sto ne rade dva kanala na njoj to je druga stvar
prednosti:
mnogo bolji tjuner daje bolji signal
sliku stvarno ne treba porediti sve ide kao po loju
tv-out fantastican
radi i pentijumu 1(zato sto hardwerska naravno)
cak i mnogi softweri mnogo bolje saradjuju sa njom nego sa ss2(prvi prog-dvb)
mana:
sto se tice satelitskog downloada stvarno je bolja ss2 naravno zbog veceg broja strimova
naravno moje misljenje
Mislim da je nuno dao stvarni pregled stvari. Moze li neko da kaze koje su trenutne cene obe kartice?
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
@nuno
A iz kojeg razloga si ti presao sa SS1 na SS2?
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?