Citat:
noveski: Meni se to dešavalo, doduše sa nekom od ranijih verzija (1.070 ?), mada pretpostavljam da je to nebitno. Elem, rekli su mi da uradim sledeće: Menu - Common Interface - MR modul - Setup - Set Default Key - OK ! Od tada je sve ok, ne resetuje kljuceve. Kad vec ulaziš u meni, ako imaš pokretnu antenu i gledaš TV-Cabo, u rubrici "Blocker" isključi AU za Nagravision, tako će ti ostati zapamćeni poslednji uneti ključevi, a kad ih za koji dan promene, uneseš ih preko daljinca. AU Nagravision moraš ukljuciti kad želiš da gledaš Polsat, jer oni svakodnevno menjaju ključeve i dosadno je stalno ih unositi ručno kad već radi AU za njih.
Javljam se da ti zahvalim na odgovoru, veoma si mi pomogao
jer sam bas hteo modul da nosim u servis a posle ovih podesenja vise ne
resetuje kljuceve. Posto vidim da imas iskustva sa ovim stvarima pitao bih
te jos nesto: Kod mene kada hocu da ubacim neki kljuc u Viaccess 1 za pakete CFI Peco Pro, Canal+ Fran i jos neke modul se prosto resetuje i ne dozvoljava mi da pristupim kljucevima (da ih pogledam ili menjam), a modul i dalje ne pamti Conax kjuceve, takodje kada otvorim Seca 1 i 2 vidim "prazan prozor", cuo sam neke price da ovi sistemi ne rade ali ne znam koliko je to tacno. Da li se kod tebe desava nesto slicno i sta mislis da bi trebalo da uradim po pitanju ovih problema?
JOS JEDNOM TI SE ZAHVALJUJEM NA POMOCI!