@ lancia88
"Trust no one." Je najbolja fora iz X Files-a i ja se nje drzim i kada je servisiranje racunara u pitanju. Necu nikome da verujem na rec da je mis ispravan ako ne radi kako treba, dok se to u zbilji ne utvrdi. Takodje sam bio u pravu da je Scully-ina masina novijeg datuma i da poseduje cak 2 USB bus powered huba sto znaci da je mogla da resi problem i kupovinom USB misa cak iako bi se desilo da je PS/2 port riknuo. Zato sam i pitao kakvu masinu ima.
@ Scully
Masina ti je sasvim OK i ako hoces mozes cak da nakacis neki besni USB ili wireless opticki mis koji ce da leti na njoj. Cak mozes da dodas jedan hard i da povecas kapacitet. Moj ti je predlog da kupis PCI SATA host adapter kartiicu i da probas sve pogodnosti SATA hard diskova.
@ BeastMaster
U pravu si za to USB misu. Ja npr. kada sam dobio svoj Logitec prvo sam instalirao drivere za njega pa sam ga onda nakacio i odmah ga je komp prepoznao kao ono sto jeste.
Open-mindedness is considered a virtue, and true open-mindedness is, but don’t be so open minded that your brains fall out...
...It's not enough to simply not be so open minded that your brains fall out. It is equally important to have adequate bullshit deflectors in place so that the unscrupulous don't just fill your wide open mind with lies and nonsense.