Citat:
mucky: Do takvog sam zakljucka i sam dosao gledajuci sta u stvari nude ti paketi :)
Da li je uopste moguce slusati BBC Radio 1 npr. bez pretplate? Koliko vidim oni daju besplatan stream za slusanje preko Interneta, nekako mi nelogicno da naplacuju slusanje preko satelita?
e tu sam te čekao ha ha ha, šalim se ali vidim da si fanatični obožavatelj radio stanica isto kao i ja pa ču ti zato sad dati jedan savjet šta ja mislim da bi trebao učiniti........ krenimo redom..... ne znam koliko si spreman novca potrošiti ali ja sam potrošio dosta ga ali zato sad uživam u izobilju satelitskih i internet radio stanica pa bi ti predložio najjeftiniji dreambox 500 (fićo sa mercedesovim motorom) koji ima izvrsnu softversku podršku i naravno nikako ne dva lnb-a nego uzmi motor za njega i ako imaš još uz to adsl vezu prijatelju moj onda si na konju vjeruj mi a fta resiver nemoj uzimati jer če ti uvjek nešto falit sa njim i bit češ nezadovoljan, dreambox ti ima plugin koji se zove dreamnetcast na kojemu imaš mali milion internet radio stanica doslovno me boli glava kad se trebam odlučit koju da odaberem i slušam i ono šta je najbolje ogromna večina njih je bez reklama tj samo muzika bez brbljanja 24 sata na dan slična situacija je i sa satelitskim radio stanicama ali razlika je ta šta FTA stanice uglavnom imaju reklame i prekidaju pjesme dok kodirane stanice tipa extra music nemaju reklama ide samo muzika 24 sata na dan i lako ih se odkodira jer postoje public ključevi za neke od njih. još bi rekao da na tim radio stanicama imaš i ime pjesme i izvođača šta je dosta bitno po meni.
vidim da si se dotaknuo BBC radio1 ja sam ga nekad slušao ovdje u Rijeci međutim nisam siguran dali taj radio se sad plača ili ne jer nemam signal na njemu trebala bi mi antena od 2 metra da ga dohvatim ali ono šta ti mogu reči je da ima dosta stanica koji se satelitskim putem naplačuju a iste te su na internetu dostupne i free npr deejay radio, flaix fm itd. uglavnom na tebi je odluka ali ja bi učinio ovako da sam na tvom mjestu, pozdrav