@Glava ajde prvo ovo: Puf je jedna jako korisna institucija u koju sam ja osamdesetih iz znatizelje cesto odlazio,tad sam imo 20 a sad imam 40 i sad nekad cak i moram da se branim od ovih Slobinih pionirki.Neozenjen sam jos uvijek, a nisam od onih poludeformisanih ,izkezecenih tipova sto vise na kompjuteru danima, sad se prijatnije osjecam na nekom od mojih motora ,a uskoro cu osposobiti i motornog zmaja za letenje i to ce mi biti mnogo prijatnije od monitora!!!!

To je oko pufa.
Sledece! Ti si mi dao link sa ebay....stari ja sam sad za 20 dana na ebay potrosio 6-7000 evra i jako dobro znam kako to funkcionise.Arow zna cijene sto za tebe ne mogu reci.Jel treba da ti dokazem da odem sad opet u Lunen u Multimediju i da platim gore odredjenu kolicinu risivera odavde iz Srbije pa da te risivere uzmem gore,natovarim u kombi i ...istovarim ih gore ,a ja to mogu da odradim i da ih "sofort kaufen" nudim gore na 250 evra i jos uz to da zaradim.Stari ja to sto sam napisao iza toga stojim i opet tvrdim da ih gore u radnji nema ispod 315 evra.Ja ako odlucim da ih uvezem,imacu cijene jako dobre iz jednog prostog razloga,otici cu u Lunen i izvaditi im 20 hiljada evra pa nek razmisljaju oni po kojoj cijeni ce da mi daju!!AL PONAVLJM : PRODAVATI DRIM NIJE POSAO,Arow jako dobro zna da je to mucenje i maltretiranje.Da je to poso ja bih ODAVNO preplavio ove terene sa tim.Nadam se da si me ispravno skonto,jer opet ti ponavljam da sam ja i u Svabiji i u NS pola-pola i da sam premazan malo vise no sto mislis!!

Sve ovo sto sam napisao JE TAKO I NIKAKO DRUGACIJE!!! Ziv bio!!
@Arow potpuno se slazem sa tobom oko svega sto si napisao,ti znas kako je prodati i koje su za*ebancije raditi sa bilo cim od ovoga.Ovo da je posao ja bih to radio...punim plucima ,zato sto ovo volim, a ne bih uvozio motore,masine i drugo ,no bi bio najsrecniji da natovarim kombi i prikolicu u Lunenu i da se vratim kuci i da ih postrojavam i da ubjedjujem ljude da ce biti za svakoga po Drim

A drugo ,za tog kao nazovi uvoznika i zastupnika Drima,taj je zastupnik kao i ja.I taj ako je uvezao nesto legalno,uvezo je 5-6 komada u vrh glave a dao bih zivot da nije ni toliko i ima na stanju par komada a neki sofer mu donosi po komad kad mu zatreba.Al sad i ja lupam ..pa taj nije prodao 5 komada UKUPNO.Koji bolan crni uvoznici,sve su to prevaranti koji gledaju da za*ebu drzavu a i tog krajnjeg kupca.Ljudi se na ovim prostorima frljaju terminima kao uvoznik,zastupnik,predstavnik,avion ,kamion a u principu kad mu odes kuci ,vidis da je 90-ih registrovo za 50 DM "Magic Space LTD GmBh Systems Trade"

i da jadan vozi rasklimanog TURBO stojadina i da ga ker nema za sta ujesti a amo pametuje ili kako cujem prijeti.Takvima ja odem na vrata .Cuj ...zastupnik!! Dam glavu da taj i ne zna gdje je Multimedia

. Ja sam iso nedavno poslom gore iza Dortmunda i navratio sam u Lunen i prvo me je iznenadilo sto je to SELO ,tj dva sela se racvaju sa puta lijevo i desno.A taj tu nije ni primiriso,a ovamo "zastupnik" Ako te bude za*ebavo...zovi pa ce mo zajedno otici u goste!! Pi*da im materina ,u ovoj drzavi nesto sto vrijedi 200 evra moras da platis 400.Ja sam i danas ostavio na carini gomilu para za motore a u ponedjeljak opet..reket za porez...za moje dobro i ...dobro drugih a na kraju te pare zavrse u dzepu nekog zesceg smrada!!
Za njegovo dobro!! Eto toliko ,malo je bilo duze ,al bar nek ljudi znaju da nije sve tako kao sto cuju.Meni niko ne moze soliti pamet,iz prostog razloga sto imam par pasosa,neku kintu i nekoliko MOJIH cetkica za zube na par razlicitih destinacija u svijetu i sto razmisljam svojom glavom i sta mi god treba ..fino odem na lice mjesta i uzmem ...pa ma gdje to bilo!!!Ja ne dzedzim u sobi na netu,ja imam kilometre i kilometre pod tockovima!!! Arow bas ti hvala sto si se javio i ti da koliko toliko razuvjerimo ljude!!!
Pozdrav!! Mrdja
P.S. To za postarine na ebay si potpuno u pravu,TU IM JE DODATNA ZARADA,ja radim ,trgujem na ebay i jako dobro sam upucen u pricu.Sreca da se na zapadu radi pa kad im platis znas da ce ti roba doci,al ako im se prikljuci Balkan u poso, propasce ocas posla.Odavde bi se prodavali SLEPERI DRIMA po cijeni od pi*kinog dima

Ja sad na ebay kupujem kojekakve module do 20-25 evra pa cu im te iste vratiti kao Alphacrypt po malo visoj cijeni.

Postarina za taj cam je gore do 2 evra al oni uglavnom uzimaju 7-8.Ja sam platio postarinu za motor za zmaja 40 evra, a duplo veca posiljka tj.komplet oprema za dvosnjerni satelitski internet iz Usa do Svabije me kosta 100 evra.Nisu ni oni mutavi...sve lopovluke su naucili...od nas !!