Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?

[es] :: BalkanSat :: Dreambox, Samsung, Humax, D-box :: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?

Strane: 1 2

[ Pregleda: 2254 | Odgovora: 29 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Marule
Marko Sestovic
Beograd

Član broj: 29642

icon Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?09.07.2004. u 17:50

Takodje treba paziti da bude serija 4,jer samo ona prima hard disk,dok serija 3 ne prima.
Marko
09.07.2004. u 17:50 

ddanijel
Danijel D
Italija

Član broj: 2714

Sajt: www.yuelektro.com

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?09.07.2004. u 18:10
Ko te to slagao? Samo jedan deo boxeva iz famozne serije 3c ako se ne varam imao je problema sa hdd-om ali to ne znaci da cela serija 3 ima tih problema.
Cak sta vise imam jedan dream serije 44xxxx koji pixelizuje itd. pa ti razmisljaj sad malo na tu temu.
AllPic Programator www.yuelektro.com
09.07.2004. u 18:10 

melic
horizont
purpur

Član broj: 25998

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?09.07.2004. u 18:46
kupijo sam dream pre 2.dana zuti displej,dalije on iz serije 44xxx
M.
09.07.2004. u 18:46 

Zeusplus
Mxx Zoran
non-public

SuperModerator
Član broj: 8301

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?09.07.2004. u 20:26
Citat:
kupijo sam dream pre 2.dana zuti displej,dalije on iz serije 44xxx

Pozadi na Dreamu imas serijski broj i videces koja je tvoja serija.
09.07.2004. u 20:26 

spaske
spasojevic nenad
beograd

Član broj: 2135

Jabber: http://www.spaske.net
Sajt: www.autodijagnostika.rs

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?10.07.2004. u 13:15
@ddanijel
taj deo serije 3 je malo veci a sve zavisi i od potrosnje HDDa...
Koliko se secam ti si spomenuo da taj dream iz serije 44 (sto stvara pikselizaciju)
pravi problem i bez harda....
Vise puta sam napisao moja iskustva sa HDDom i serijama Dreama.
Ponavljam ovo su samo moja iskustva sa ( maxtor i Samsung 80 GB)
3c serija - nedovoljno napajanje za HDD
411 serija - ( tu i tamo)
417 - radi odlicno
438 - odlicno
mada sam gledao potrosnju maxtora i "vuce" poprilicno struje
dok gledam ovi novi Samsung SATA od 120 GB na njima pise
potrosnja na 12 i 5 v. i koliko vidim skoro je duplo manja nego kod Maxtora.
Nema kod sebe nijedan Dream iz serije 3c pa da probam....
spaske
---------------------------------------
10.07.2004. u 13:15 

Glava
In-D Bg-Ser

Član broj: 5051

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?10.07.2004. u 14:25
moj je 3c serija i radi sa 80 gb hdd-om ,ali ne maxtor nego western digital i radi savrseno............nikad jedan , jedini i najmanji problem sa grejanjem, pixelizacijom ili bilo cime slicnim............

p.s. maxtor ne bi nikad stavio u dream , kada bih sada trebao da kupujem hdd, jer se izmedju ostalog od ja mislim svih proizvodjaca hdd-a NAJVISE GREJE!!! Tako da covek ne moze ni sam da zna, sta on jos dodatno ugreje, pa onda nastaju kojekavi problemi............

pozdrav
pravilo je da nema pravila,a ni to nije pravilo.....
10.07.2004. u 14:25 

Zeusplus
Mxx Zoran
non-public

SuperModerator
Član broj: 8301

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?10.07.2004. u 16:23
I moj je 3c serija i radi sa 40 gb HDD-om i jos maxtor i radi odlicno, jeste da se greje /dok ne ugradim ventilatore izbacujem ga iz Dreama/ ali nemam za sad nikakve probleme.
Pozdrav
10.07.2004. u 16:23 

dmaras

Član broj: 3422

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?10.07.2004. u 21:56
Maxtor se greje a i ne greje. Sve zavisi koji se model u njega ugradi. Inace ne moze se pobiti da daje najbolje rezultate u radu.
@Marule gde mozes nabaviti naj dreambox mozes procitati u privatnoj poruci koju sam ti poslao.
10.07.2004. u 21:56 

sofrenic
Republika Srpska

Moderator
Član broj: 28740

Sajt: www.sinergija.rs.ba

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?16.07.2004. u 12:04
Pogledaj
www.spaske.net a onda pogledaj http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/67229.html

I ja trazim za sebe jedan dreambox i mogu ti reci da su najnepovoljnije ponude iz BG.
Pozdrav
Pozdrav,
sofrenic

16.07.2004. u 12:04 

dmaras

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?16.07.2004. u 17:25
Ma kakvi najnepovoljnije. Trazite na krivom mestu.
U Beogradu se moze naci Dreambox 7000s za 350e.
Ako nekome treba info gde, rado cu pomoci, koristite PP.
Da dodam da sam pogledao i tu stranicu www.spaske..., dugo mi se otvarala te mi se verovatno od toga zavrtelo u glavi. Jedva su me povratili u normalu, ja onda opet pogledah pa vidim Dragon 130 eura e sada mi se opet zavrtelo u glavi ali ovog puta sam siguran da je zbog dragona.
130 eura. Budalastine.
16.07.2004. u 17:25 

djsax82

Član broj: 29071

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?16.07.2004. u 20:16
Ne znam gde to u Beogradu ima Dreambox za 350 evra kad je u Nemackoj 330 evra.
16.07.2004. u 20:16 

dmaras

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?16.07.2004. u 20:45
Pa ja vidim da ti ne znas. Ali znam ja.
16.07.2004. u 20:45 

Glava
In-D Bg-Ser

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?16.07.2004. u 20:47
a u nemackoj dreambox nije 330 nego ispod 300 i to u maloprodaji..........
16.07.2004. u 20:47 

roli
Mrdja Dragan
Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi

Član broj: 3571

Sajt: www.freedom.org.yu

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?16.07.2004. u 22:21
@Glava ne znam otkud ti ta informacija da je u maloprodaji ispod 300 evra ?? Imas krivu informaciju! Ja sam prekjuce dosao iz Svabije i NEMA SANSE za tu cijenu u maloprodaji!! Ja sam uzimao od tipa sa kojim godinama radim,Svabe naravno, po 269 evra i to bez poreza pa dodaj onda 16% na to.Najjeftinija opcija je 315 evra ,bar sto ja znam!! Jedino u Multimediji mozes dobiti jeftinije ...al treba uzeti kolicinu neku.Bio sam ja i u Lunenu,gdje je sjediste Multimedije prije petnaestak dana!!Ja razmisljam odavno vec da uvezem Drim ,jedini mi je problem...kome to prodati,ovdje na forumu su ljudi koji se bave sa tim poslom pa tek poneko ga ima ,a kome to prodati pa jos i zaraditi na njemu!!Pogotovo pored nase carine i poreza.A realno da bi dobio dobru cifru treba uloziti bar 10-ak hiljada evra ,pa da bi to prodavao godinu dana i zaradio 1000 .To je za*ebancija ,a ne posao!!Znaci da preostaje ko i do sad ...par komada pa po soferu busa!!!Sve druge informacije su DEZINFORMACIJE jer ja sam JAKO DOBRO UPUCEN oko cijena opreme ,a uvijek sam iskren.Najbolji pokazatelj ti je ebay gdje ja jos ni jedan nisam vidio da se prodao ispod 300 evra i to POLOVAN!!

@Dule de leba ti ko ga prodaje ispod 350,za Milana sumnjam da ga daje,posto smo se culi prije mjesec dana i pricali bas oko toga!! Ako neko u Srbiji moze da ponudi dobru cifru onda bi ja to mogao ali NEMA RACUNICE!! Ja nisam od ljudi koji idu preko ovoga ili onoga,meni sta treba odem direktno i uglavnom imam prolaz svagdje!!Ili je neko nabavio koji schaniran komad pa ga moze dati i na 200 evra,ali ja govorim o nekom normalnom poslu!!

Pozdrav! Mrdja

16.07.2004. u 22:21 

dmaras

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?17.07.2004. u 03:09
No coment.
17.07.2004. u 03:09 

roli
Mrdja Dragan

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?17.07.2004. u 05:46

Pozdrav!!
17.07.2004. u 05:46 

Glava
In-D Bg-Ser

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?17.07.2004. u 08:26
@roli

pa sta si radio ti u svabiji kad nisi nasao dreambox ispod 300 evra???

cini mi se da si vise trazio pufove nego dreambox-ove

vidi na ovoj stranici na ebay za primer http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...0&item=5709453879&rd=1

a zamisli da mu kazes da hoces recimo 3-4 komada..........ili da od tipa uzimas malo cesce, pa kakve cene bi napravio..............jos da napomenem da je to sve maloprodaja, sa porezom

pozdrav
17.07.2004. u 08:26 

Arrow
Arrow Sat Team
Beograd

Član broj: 2774

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?17.07.2004. u 12:48
Sve je to lepo, ali zaboravljate glavnu stvar !!!!!

Nadjite vi kupce za Dream7000 u Jugi !!!!

1.)
Nema sanse predaje se po 2 komada mesecno, i to u najboljim uslovima.
E sad se ukljucite u pricu avioni kamioni.
ROLI je 1.000.000% u pravu.
Ovo je crnacki posao, ko god misli da je drugacije, neka proba.

2.)
U Nemackoj ni jedna OZBILJNA firma nema dream za ispod 320e,
i da ga ima na lageru i da odmah moze da ga proda.
Ima onaj litvanac, daje ga za 295 eura sa porezom, kada se kupuje 20 kom.
ALi neki sa ovog foruma su vec kupovali od njega pa neka kazu kako su prosli na krau.
E-Bay ??? Isto kao da kupujete macku u dzaku. + postarine koje su vece nego uobicajeno. Na kraju dobijete nervni slom...

3.)
Neka se snadje kako ko moze.
Ja sam imao priliku da upoznam coveka kome je sve skupo.
Zasto? Zato sto samo dodje da vidi kako to izgleda, a onda ide u prodavnicu,
pa ukrade, negde po nemackoj.

Muka mi je vise od ljudi koji imaju "kombinacije".
Pa onda jos se pojavi i neki lik koji to "legalno" radi pa ti i on sedne na ledja.

Zato sam se ja ISKLJUCIO iz kompletne price.
Najbolje je ovako: Evo ti "glavnog legalnog uvoznika" Tirax, Beograd
pa idi lepo kod njih, plati i klati po punoj ceni (od 430e kes, do 505e sa racunom).

A ako vam neko prodaje "legalno" nezaboravite sta sve treba da ima:

1. Carinsku dekleraciju na svakoj kutiji (ko je uvoznik, podaci o uredjaju, zemlja porekla)
2. Fotokopiju ATESTA (kvalitet, Nis)
3. Prevedeno uputstvo na SRPSKOM i nem/eng jeziku
4. Pun, overen racun koji glasi na: Satelitski prijemnik Dreambox DM-7000S
5. Garantni list sa uslovima garancije
6. Ovlasceni servis za odgovarajuci tip uredjaja, na min 5. god nakon isteka garancije
7. Informaciju na Dream-multimedia site-u da je legalni uvoznik.

Ako sam nesto zaboravio, Roli molim te dopisi.

Eh, da se jos prodaje po 100 kom mesecno....
Pa i da ima racunice.....

Arrow

17.07.2004. u 12:48 

roli
Mrdja Dragan

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?17.07.2004. u 15:05
@Glava ajde prvo ovo: Puf je jedna jako korisna institucija u koju sam ja osamdesetih iz znatizelje cesto odlazio,tad sam imo 20 a sad imam 40 i sad nekad cak i moram da se branim od ovih Slobinih pionirki.Neozenjen sam jos uvijek, a nisam od onih poludeformisanih ,izkezecenih tipova sto vise na kompjuteru danima, sad se prijatnije osjecam na nekom od mojih motora ,a uskoro cu osposobiti i motornog zmaja za letenje i to ce mi biti mnogo prijatnije od monitora!!!! To je oko pufa.

Sledece! Ti si mi dao link sa ebay....stari ja sam sad za 20 dana na ebay potrosio 6-7000 evra i jako dobro znam kako to funkcionise.Arow zna cijene sto za tebe ne mogu reci.Jel treba da ti dokazem da odem sad opet u Lunen u Multimediju i da platim gore odredjenu kolicinu risivera odavde iz Srbije pa da te risivere uzmem gore,natovarim u kombi i ...istovarim ih gore ,a ja to mogu da odradim i da ih "sofort kaufen" nudim gore na 250 evra i jos uz to da zaradim.Stari ja to sto sam napisao iza toga stojim i opet tvrdim da ih gore u radnji nema ispod 315 evra.Ja ako odlucim da ih uvezem,imacu cijene jako dobre iz jednog prostog razloga,otici cu u Lunen i izvaditi im 20 hiljada evra pa nek razmisljaju oni po kojoj cijeni ce da mi daju!!AL PONAVLJM : PRODAVATI DRIM NIJE POSAO,Arow jako dobro zna da je to mucenje i maltretiranje.Da je to poso ja bih ODAVNO preplavio ove terene sa tim.Nadam se da si me ispravno skonto,jer opet ti ponavljam da sam ja i u Svabiji i u NS pola-pola i da sam premazan malo vise no sto mislis!! Sve ovo sto sam napisao JE TAKO I NIKAKO DRUGACIJE!!! Ziv bio!!

@Arow potpuno se slazem sa tobom oko svega sto si napisao,ti znas kako je prodati i koje su za*ebancije raditi sa bilo cim od ovoga.Ovo da je posao ja bih to radio...punim plucima ,zato sto ovo volim, a ne bih uvozio motore,masine i drugo ,no bi bio najsrecniji da natovarim kombi i prikolicu u Lunenu i da se vratim kuci i da ih postrojavam i da ubjedjujem ljude da ce biti za svakoga po Drim A drugo ,za tog kao nazovi uvoznika i zastupnika Drima,taj je zastupnik kao i ja.I taj ako je uvezao nesto legalno,uvezo je 5-6 komada u vrh glave a dao bih zivot da nije ni toliko i ima na stanju par komada a neki sofer mu donosi po komad kad mu zatreba.Al sad i ja lupam ..pa taj nije prodao 5 komada UKUPNO.Koji bolan crni uvoznici,sve su to prevaranti koji gledaju da za*ebu drzavu a i tog krajnjeg kupca.Ljudi se na ovim prostorima frljaju terminima kao uvoznik,zastupnik,predstavnik,avion ,kamion a u principu kad mu odes kuci ,vidis da je 90-ih registrovo za 50 DM "Magic Space LTD GmBh Systems Trade" i da jadan vozi rasklimanog TURBO stojadina i da ga ker nema za sta ujesti a amo pametuje ili kako cujem prijeti.Takvima ja odem na vrata .Cuj ...zastupnik!! Dam glavu da taj i ne zna gdje je Multimedia . Ja sam iso nedavno poslom gore iza Dortmunda i navratio sam u Lunen i prvo me je iznenadilo sto je to SELO ,tj dva sela se racvaju sa puta lijevo i desno.A taj tu nije ni primiriso,a ovamo "zastupnik" Ako te bude za*ebavo...zovi pa ce mo zajedno otici u goste!! Pi*da im materina ,u ovoj drzavi nesto sto vrijedi 200 evra moras da platis 400.Ja sam i danas ostavio na carini gomilu para za motore a u ponedjeljak opet..reket za porez...za moje dobro i ...dobro drugih a na kraju te pare zavrse u dzepu nekog zesceg smrada!!
Za njegovo dobro!! Eto toliko ,malo je bilo duze ,al bar nek ljudi znaju da nije sve tako kao sto cuju.Meni niko ne moze soliti pamet,iz prostog razloga sto imam par pasosa,neku kintu i nekoliko MOJIH cetkica za zube na par razlicitih destinacija u svijetu i sto razmisljam svojom glavom i sta mi god treba ..fino odem na lice mjesta i uzmem ...pa ma gdje to bilo!!!Ja ne dzedzim u sobi na netu,ja imam kilometre i kilometre pod tockovima!!! Arow bas ti hvala sto si se javio i ti da koliko toliko razuvjerimo ljude!!!

Pozdrav!! Mrdja

P.S. To za postarine na ebay si potpuno u pravu,TU IM JE DODATNA ZARADA,ja radim ,trgujem na ebay i jako dobro sam upucen u pricu.Sreca da se na zapadu radi pa kad im platis znas da ce ti roba doci,al ako im se prikljuci Balkan u poso, propasce ocas posla.Odavde bi se prodavali SLEPERI DRIMA po cijeni od pi*kinog dima Ja sad na ebay kupujem kojekakve module do 20-25 evra pa cu im te iste vratiti kao Alphacrypt po malo visoj cijeni. Postarina za taj cam je gore do 2 evra al oni uglavnom uzimaju 7-8.Ja sam platio postarinu za motor za zmaja 40 evra, a duplo veca posiljka tj.komplet oprema za dvosnjerni satelitski internet iz Usa do Svabije me kosta 100 evra.Nisu ni oni mutavi...sve lopovluke su naucili...od nas !!
17.07.2004. u 15:05 

Glava
In-D Bg-Ser

icon Re: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?17.07.2004. u 16:26
ja samo ne znam sta je vas dvojicu navelo na ovakve odgovore!

da razjasnimo jednu stvar, posto vidim da ste vas dvojica otisli na skroz drugu stranu:

ovako, kao prvo: covek se javio sa izjavom da dreambox u nemackoj kosta 330evra. ja prosto odgovorim na to, da u nemackoj dream moze da se kupi preko preko ebay-a ( od coveka od koga sam do sada kupio vise dreambox-ova) po sasvim povoljnoj ceni za pojedinca i uz fer troskove postarine........bez ikakvog rizika!

zatim se ovde razvija nekakva polemika o tome, kako sam ja neupucen , kako se dream lose prodaje, atesti, avioni kamioni , cuda..........

ako vam je to posao - onda ok (moj nije), vi brate razmisljajte o tome koliko ce se moci prodati i za koliko, a gde ga mozete naruciti i po kojo ceni, a da pri tome bude dobra kinta...........

ne znam samo sta vas je navelo na repliciranje mog odgovora u tom stilu????!!!!!!
ne secam se da sam bilo gde spomenuo da se bavim prodajom sat opreme, pa da mi sad neko odgovara na ovaj nacin, u stilu drzanja lekcije o mogucnostima i nemogucnostima........

@roli

citat:

"Arow zna cijene sto za tebe ne mogu reci.Jel treba da ti dokazem da odem sad opet u Lunen u Multimediju i da platim gore odredjenu kolicinu risivera odavde iz Srbije pa da te risivere uzmem gore,natovarim u kombi i ...istovarim ih gore ,a ja to mogu da odradim i da ih "sofort kaufen" nudim gore na 250 evra i jos uz to da zaradim.Stari ja to sto sam napisao iza toga stojim i opet tvrdim da ih gore u radnji nema ispod 315 evra"

ja ne sumnjam da neko ovde ne zna cene, ali je velika razlika u tome o cemu se uopste prica...........da li ja hocu da kupim box za sebe ili ga trazim za posao..............

posto zivim u nemackoj i kazem da dream ovde kosta ispod 300 evra i jos i dam link od coveka od kojega sam uzimao box-ove, i onda posle toga opet citam izjavu ne moze ispod 315 evra, e onda stvarno ne znam gde je problem????!!!!!!

citat:

"Meni niko ne moze soliti pamet,iz prostog razloga sto imam par pasosa,neku kintu i nekoliko MOJIH cetkica za zube na par razlicitih destinacija u svijetu i sto razmisljam svojom glavom i sta mi god treba ..fino odem na lice mjesta i uzmem ...pa ma gdje to bilo!!!Ja ne dzedzim u sobi na netu,ja imam kilometre i kilometre pod tockovima!!! Arow bas ti hvala sto si se javio i ti da koliko toliko razuvjerimo ljude!!!"

ne znam samo na koga se ovo odnosilo, a ako mislis da sam ti ja solio pamet, onda kazi da pa nastavimo na ovom mestu onda............

pozdrav

17.07.2004. u 16:26 

[es] :: BalkanSat :: Dreambox, Samsung, Humax, D-box :: Gde kupiti Dreambox 7000 u Beogradu i po kojoj ceni?

Strane: 1 2

[ Pregleda: 2254 | Odgovora: 29 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.