Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

dreamUpLan uputstvo na srpskom

[es] :: BalkanSat :: Dreambox, Samsung, Humax, D-box :: dreamUpLan uputstvo na srpskom

[ Pregleda: 811 | Odgovora: 10 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sofrenic
Republika Srpska

Moderator
Član broj: 28740

Sajt: www.sinergija.rs.ba

icon dreamUpLan uputstvo na srpskom04.07.2004. u 11:29

Pozdrav,

Svi koji zele mogu da preuzmu ilustrovano uputstvo za rukovanje programom dreamuplan na srpskom. Uputstvo se nalazi na sledecoj adresi:

http://users.teol.net/~sofrenic/

Sofrenic D
Pozdrav,
sofrenic

04.07.2004. u 11:29 

ljpenovi
mods s obrazom

Član broj: 1219

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom04.07.2004. u 14:51
Taman sam te htio pohvalit, kad ono........
Osim da te ceo svet razume, trebao si mislit i na nas ostale, jer cemu radit dobro djelo, davat ga na korištenje ljudima dobre volje, kad ti sam nemaš dobre volje za sve, kad ti sam praviš razliku i daruješ samo onima koji se služe cirilicom.
pozdrav Bebi
04.07.2004. u 14:51 

Zeusplus
Mxx Zoran
non-public

SuperModerator
Član broj: 8301

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom04.07.2004. u 16:34
Dreamuplan nije pouzdan program za ubacivanje image u Dreambox, ipak Dreamup je mnogo jednostavniji i sigurniji /moje misljenje/.
04.07.2004. u 16:34 

sofrenic
Republika Srpska

Moderator

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom05.07.2004. u 11:14
Pozdrav,
Ljpenovi nemisim da sam bilo koga uvredio s tim sto pisem na maternjem jeziku.
Ako zelis sada kada si skinuo uputstvo , mozes da ga prevedes na bilo koji jezik to mi nimalo nece smetati. A imas i ilustracije vec uredjene.

Sofrenic
Pozdrav,
sofrenic

05.07.2004. u 11:14 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom05.07.2004. u 11:36
Nisam mislio da si nekog uvrijedio, nego me podsjetilo na onu basnu o lisici i rodi, kad nekom daješ nešto, pazi da lisici ne daš u cupu, a rodi na tanjiru
Pogotovo me ne smeta šta pišeš na materinjem jeziku, još uvijek su nam slicni i razumljivi, cirilicu citam, al šta bi @roli rekao nismo svi Titovi pioniri, dakle dragi moj @sofrenic ubuduce nastoj mislit i na kljunaše
pozdrav Bebi
05.07.2004. u 11:36 

roli
Mrdja Dragan
Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi

Član broj: 3571

Sajt: www.freedom.org.yu

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom05.07.2004. u 12:19
Bebi druze,cirilicu zna vecina cak i oni koji je kao ne znaju i u svakom slucaju ako je od pomoci,a jeste onda OK!!A mislim da je to svima daleko razumljivije od pojedinih provokatora (da ne upotrijebim neku tezu rijec da se ne dize tenzija) koji ovdje dodju sa nekim novim izmisljenim rijecima i izrazima koje traze po nekim novim jos uvijek nezavrsenim rijecnicima novostvarajuceg maternjeg jezika koji sluzi jedino da bi se stvorile sto vece razlike medju ljudima koji su do juce zivjeli zajedno i kojima je mnogo toga zajednickog .A evo ti dokaza da se razumijemo i te kako dobro ,kao sto smo se i ranije razumjeli al nisam bas siguran da ce nam se unuci razumjeti ako se nastavi NA SILU stvarati neki novi jezik i neki novi izrazi!!! Stari moj ja dvadeset godina zivim u Novom Sadu a vidis kako pricam.Nista se silom pametno ne moze uraditi!!I dobro je da je covjek napisao na svom maternjem jeziku koji se NE MIJENJA silom!! Pozdrav stari!!!

Mrdja
05.07.2004. u 12:19 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom05.07.2004. u 15:47
Citat:
roli: I dobro je da je covjek napisao na svom maternjem jeziku koji se NE MIJENJA silom!! Pozdrav stari!!!
Mrdja

Ne "dvojim" (ne sumnjam) da je dobro što je napisao na materinjem jeziku, nego izražavam "dvojbu" (sumnju) što (šta) ako mu je stalo, a nadam se da je, jer cemu onda trud da "uradak" (djelo) ne bude dostupno svima pa i onima koji se "slabije" služe cirilicnim pismom
Jer najdraži @roli, nije u pitanju jezik, nego pismo, a da se @sofronije služi itekako dobro nematerinjim pismom, "razvidno" (vidljivo) je po temi.
BTW kad smo kod jezika, idem upravo svoj jezik obradovat s jednim sladoledom, što i tebi hladno preporucujem, vidit ceš da je drasticna razlika od tebi uobicajenih 36.4 stupnjeva
05.07.2004. u 15:47 

roli
Mrdja Dragan

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom05.07.2004. u 16:44
he he he vidim da si i ti u trendu...ucis i ti ali bojim se stari da ti taj novi maternji nikad neces skontati kao ni generacije iz proslog vijeka..za ove nove ne znam tad ce mo ja i ti negdje u vjecnim lovistima pricati na nasem starom dobrom s-h iliti h-s i gledati da se ogrebemo kod kakvih pionirki .Mada ako su ti cimbenici uspjeli bar pola maternjeg da vam napisu ne bi bilo lose da napravis kakav spisak tih novih rijeci pa da stavis na upload da znam prevesti kad naidje neki od onih....znas na sta mislim A za covjeka sto je napravio ovo sto ti je zasmetalo ,pa koliko ja znam pise na sluzbenom maternjem VJEKOVNOM jeziku .I na rijecima svima razumljivim!!!A to je bogatstvo njegovog a sasvim slucajno i mog maternjeg jezika da ima dva pisma i cirilicno i latinicno i ekavstinu i ijekavstinu!!Da ne ulazim dublje u CINJENICE ko je pisao necije maternje pismo koje je sad nazalost demode!! Kladim se da do Gorice svi ono razumiju a taj novi maternji bojim se da ne znaju ni oni koji su ga pisali pa kad pocnu "umnu" diskusiju vade rjecnike da vidi kako se ono kaze: pjetao ili ... neka komplikovanija rijec.Pa vidim na TV-u kako se spikeri pate!!!Mada me druze moj tjesi sto ja i ti pricamo kao i dosad a jos nesto sam shvatio ovih dana:: Ona stara Yuga postoji jos uvijek..... u inostranstvu.Svi idu u Yugu i moji i tvoji,rijec republike ni jedne, ja do sad nisam cuo!!A tako po meni treba i da ostane!!!

S osobnim stovanjem!! Mrdja

he he he he moram i ja malo da ucim kad ti dodjem u posjetu na par mjeseci A za sladoled i lizanje...hm ..opet znas na sta mislim stari! I kad smo kod jezika pa...mani sladoled...prehladices se..prihvati se cega ...pametnijeg
05.07.2004. u 16:44 

sofrenic
Republika Srpska

Moderator

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom05.07.2004. u 23:28

Dobio sam par poruka iz HR, BiH na moju odresu, o uspješnoj zamjeni imidža na DB prema mom uputstvu. A to je i bio cilj ove teme koju sam pokrenuo. Uputstvo je namjenjeno svima kojim je potrebno i stoga vaša kritika gospodine ljpenovi ne stoji.

Pozdrav svima.
Pozdrav,
sofrenic

05.07.2004. u 23:28 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom06.07.2004. u 00:28
Citat:
sofrenic:  Uputstvo je namjenjeno svima kojim je potrebno i stoga vaša kritika gospodine ljpenovi ne stoji.
Pozdrav svima.

Opa!!! "vaša kritika gospodine ljpenovi" jel to znaci ono šta bi trebalo znacit, da si se možda našao pogođen.........
Da se razumijemo oko titulavanja, nisam "vi" a ni "gospodin" bar ne ovdje na netu, ovdje sam obicni covjek dobre volje i vedra duha, ovdje važe pravila ham spirita, a ona kažu između ostalog, da smo svi jednaki, otvoreni za dialog, za pomaganje jedno drugom a pod ovo zadnje spada i tvoje pomaganje, a isto tako i moja kritika upucena tebi kako bi šta vecem broju pomogao, kako bi tvoj rad bio dostupan i onima koji ne vladaju cirilicom, dakle dragi moj @sofrenic kad vidiš dobronamjernu kritiku prihvati je, citaj Ezopa i pazi na cup i rodu, a i posebno obrati pažnju na smajlice u tekstu, jer kad se oni upotrebljavaju ljutnji ni uvredama tu nije mjesto!
pozdrav Bebi
06.07.2004. u 00:28 

roli
Mrdja Dragan

icon Re: dreamUpLan uputstvo na srpskom06.07.2004. u 10:20
Cuti Bebi bar ti covjek kaze "gospodine" meni kad to kazu ko da me osamare .Eto vidis da sam bio u pravu kad sam rek'o da ljudi razumiju!!Isto kao sto ja znam da ti SAVRSENO DOBRO mene razumijes!! Pogotovo sto sam i ja uvijek VEDRA DUHA kao i ti ,al ako sam malo VISE vedra duha dodje odma Gile i zakatanci!!Nadam se da ce ljetos naici bar pored NS,skinucu mu tockove sa auta pa nek misli kako ce kuci!!! Kad voli katanac ,imam vezu u zatvoru pa ga mogu zaposliti, tamo ima katanaca u izobilju Il jos bolje u Somboru ima fabrika katanaca pa nek ih podmazuje kad ih toliko voli!!

Pozdrav!! Mrdja.
06.07.2004. u 10:20 

[es] :: BalkanSat :: Dreambox, Samsung, Humax, D-box :: dreamUpLan uputstvo na srpskom

[ Pregleda: 811 | Odgovora: 10 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.