@roli...probaj kod ovih mojih...ja koristim one-way vise od sest meseci i to dva paketa i ako gledamo firmu,mogu ti reci da su prva liga posteni i servis im radi odlicno.Ako i bude nekih problema resavaju se veoma brzo...jbg,emituju satelitski internet sa 7 satelita na 4 kontinenta sto znaci da ne bi trebalo da su neozbiljni paceri...evo ti link za two-way pa vidi....
Usput mi samo reci...zasto te bas taj servis zanima kada to mozes dobiti mnogo jeftinije sa wireless ili sada vec adsl,ili isdn kod nas?Ne razumem...recimo wireless 256k ti je 30-ak eu a mozes ga cak koristiti samo za upload a recimo download preko satelita za onih 70eu viska koliko hoces...mislim,ti fakticki hoces da platis upload preko satelita,pa mi nije jasno zasto ti ne odgovara bilo koji drugi upload(osim dial up-a naravno)?
Evo ti dva linka...prvi je direktno od provajdera,a drugi je od zastupnika u SCG...e sada ne znam da li u SCG moze 2way ali direktno kod provajdera moze....mogu ti samo dodati da na AM22 sa 125cm je signal 88%...javi utiske...
h**p://www.planetsky.com/dvb_rcs.html
h**p://www.intercom035.com/planetsky/index.php
kopernikus dig-ana sa pozicionerom
2 fiksne i 1 pokretna sat antena
pc-dvb skystar 2,satelitski net 5000k
telekom ADSL 64/512
amd X2 DC 3600+box,gigabyte AM2-m55+s3g
kingston 2x1GB@800mhz dual
WD 2x160GB aasj SATA 2-raid0
Palit sonic OC 8800GT-512MB DDR3
corsair 450W
avermedia TV card