e hvala ti puno brnja na odgovoru, upravo cu si poskidati sve stvari mozda nesto i uspijem, ako ne nazalost vec sam si narucio drugu karticu ali ovaj puta se nesmijem vise igrati, prem da su bez-veze zastitili fles, barem su onda mogli i napravit zastitu da je moj programer ne izbrise, sta mislis da li bi se fles zbrisao kada bi pokusao flash isklonirati na drugu karticu ,,, jos jednom ti se zahvaljujem i svako dobro cb
Na sta se sve mi pristajemo kupujuci uredjaje, kartice itd. sa takvom zastitom i podrskom. Mislim da bi ih trebalo zaobici u sirokom luku pa neka se ti koji su ih napravili ili ih prodaju sami igraju sa njima... !@#$% takave kartice!
pozdrav
uvjeren sam da ce kroz jos par mjeseci uletiti hex za dragona,. onda bi po mojoj logici mogao upucati flash na neku malo vecu fan karticu, i onda drgon loader tko ce kupovati, ha mozda i hoce ali ne po cijeni po kojoj je sad i tako,,,.
@Arrow I ja sam probao prije mozda mjesec -dva dana da isprogramiram FUN6 sa predatorom. Ubacim dragon karticu,detektujem je pa je izvadim i gurnem FUN 6 i pocnem programirati.Nekada krene malo pa stane,najduze mi je punjenje islo do pola pa je prekidalo.Sa Fun 7 nisam probao,mada bih je mogao uzeti i vidjeti!! Mada mi je nabavna cijena fun 7 i dragon kartice razlicita za 2 evra u korist dragona,pa i nema smisla za.ebavati se sa tim!!
Roli slažem se sa tobom no moj problem je bio rizik jel sam si ufuro u glavu da cu oćitati fleš a nisam bio dovoljno informiran, i šta sad , bila je panika sve sam pretražio kopo danima po netu i ništa, i ***i ga ispo sam g****, upuco sam u nju neki bez-veze fleš zaključo ga i poslao u zagreb na reklamaciju računo sam ako budu očitavali fleš on će se zbrisati i tako neće znati šta je unutra, ali sam isti dan sa drugog mjesta naručio novu, i sad imam dve, nije pošteno ali baš me briga ovi u zagrebu su popušili foru i poslali mi orginal novu,
za Arrow, nemogu reći sigurno da bi to radilo 100%, ali sa fun6 ili 7 možda, čak taj glupi fleš nemoraš ključati na orginalu, pišem s****a ustvari fleš je orginal inače nebi radio, ali bilo kako bilo smanjit če se prodaja loader kartica ili ako to ne barem će biti jeftinije,
tako i tako mi taj monopol ne odgovara za mene bi bilo logično da prodajem dragon cam da s njome dobijem i loader karticu, a ne sve pojedinačno kupovati to je meni ko da kupim auto bez motora ili obrnuto