Sto se Beograda tice,jedina laboratorija koju mogu da preporucim je Agfina u Lole Ribara (odnosno sada Svetogorska).A razlozi su sledeci :nikad mi nije ostecen negativ (sto bi trebalo da se podrazumeva,ali nije slucaj sa ostalim laboratorijama), izrada sa cd-a se podrazumeva,a sto se tice roka - u pitanju je koliko je tebi hitno,a to znaci od sat vremena pa do najvise 5-6 sati (ja sam pre neki dan predao 5 filmova za izradu plus 2 za skeniranje i bilo je gotovo za nepuna 2 sata).Sto se primera tice - imas na raspolaganju i formate (od 9x13 do 20x30) i nacin izrade (mat,glanc,sa i bez okvira...),pa zabune oko onoga sto zelis ne moze biti.Ukoliko imas zelju da se neka fotka posebno izradi (da se obrati paznja na nju) i to rade.Jedino sto nisam siguran je popust na kolicinu,jer ja do sada nisam imao nijedan.Ljubazni su i rade,ako se ne varam do 22.00
Ovo moze da lici kao neka reklama za njih,ali nazalost desavalo mi se u drugim laboratorijama da neke fotke vuku u jednu od boja ili jos ranije da mi izgrebu negativ...tako da za sada samo kod ovih nosim svoj materijal.