@zzmen .ebi ga zaboravio si transportne troskove,ako ti posalju postom onda mozes i carinu da platis ako naletis na kretena.Ja znam da je strsh narucio neki mislim programator za 70-80 evra a na kraju je platio dal 200 il 250 ne znam tacno.Platio covjek lezarinu i carinu tako da mu je to prisjelo.

Ako on procita ovo moze tacno da kaze koliko su ga oderali.A da ti salju po soferu busom,ti su ti gori od pola Horgosa zajedno.

Sve goli lopovi i ucjenjuju.Ja nabavljam robu iz Svabije i znam sve oko toga.A na kraju i taj koji prodaje mora da zaradi nesto.Tako da ako imas za 100 evra moj ti je savjet kupi.Na kraju krajeva ako ti se nesto sjebe ,reklamiras mu a ovako,ko ce ti to gore da vrne.Ja sad nosim nek moje Magic cam-ove kojima ni bog nije mogo pomoci,a ja ovamo znam sviju koji imalo vrijede u ovom poslu i dzaba ,srecom moji Svabovi mi prime i otvoren cam i to jos ugljenisan od duvanja.Kod njih je musterija u pravu i....kad nije u pravu.
Pozdrav!!!Mrdja
P.S.@New user imam ja ali ako uspijem jos da skinem cijene za sebe onda cu te Svabove da reklamiram kod mene na sajtu pa ces znati.Ovako na zalost ...nadam se da razumijes da mi je ovo ipak dio prihoda.Ako imas ko da ti donese iz Svabije dacu ti broj ili mail ali da to ipak ostane medju nama ili idi na moj sajt tamo imas moj broj telefona pa se javi ,objasnicu ti