Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li je moj fazzt dobro podesen?

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Da li je moj fazzt dobro podesen?

[ Pregleda: 504 | Odgovora: 18 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dragancce
dragan r
Nis

Član broj: 24819

icon Da li je moj fazzt dobro podesen?16.05.2004. u 22:32

Drugari,
sve sam podesio kako ste rekli vezano za fazzt i skynet.
Sa skyneta skidam normalno fajlove/
Skinem najavu prebacim je u fazzt, vidim je u fazzt-u ali nikako da krene da skine.
Koliko sam ja skapirao kad se pojavi u fazzt-u u okviru selective reception folderi sa najavama znaci da sam dobro podesio ali nece da skida.
Imam i ateon on mi kaze kad treba neki fajl da se skine ali nece pa nece.
Sta be da radim drugari?
16.05.2004. u 22:32 

vladakru
vladakru
c.....a

Član broj: 11515

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?16.05.2004. u 23:40
e isto to i mene muci, pa ako bi neko bio ljubazan da nam pomogne bilo bi super.
jedno pitanje za tebe: kada si cekao da fazzt pocne da skida da li je u isto vreme bio ukljucen i skynet???

zaboravih da te pitam gde skidas najave, jel samo preko skynet-a ili imas i neki dobar link sa svezim najavama
by Vladakru
16.05.2004. u 23:40 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

Član broj: 17066

Jabber: nabukodonosor@elite.....
Sajt: www.balcansat.com

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?17.05.2004. u 00:57
Pa jos kad bi rekli koji fajl je u pitanju...Nismo mi indijanski vracevi. Dobro, znam o cemu se radi, ali kada trazite pomoc budite konkretniji. Skini sa Neta fajl mscomctl.ocx, velicine je 1MB. Stavi ga u AtEON direktorijum i startuj fajl SetupRunOnce.bat. I to je to.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
17.05.2004. u 00:57 

dragancce
dragan r
Nis

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?17.05.2004. u 17:05
Nocas sam uspeo da ga podesim i radi mi sve.
Samo sam hteo da pitam danas sam skinuo dve stvari i obe nisu htele da skinu samo jedan rar od oko 80 rarova. Dali je to neka vrsta zastite tih fajlova ili jednostavni nije skinuo rar fajl.I to i jedan i drugi rar su bas na pola sto znaci oko 40 rara se ne skine a sve se ostalo skine.
Ako je resiv problem kazite mi kako da ga resim.
Pozdrav
17.05.2004. u 17:05 

smfilip
Pljevlja<-->Beograd

Član broj: 12580

Jabber: smfilip@elitesecurity.org
Sajt: www.eoncentar.info

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?17.05.2004. u 18:56
preporucio bih i tebi i svima koji downloaduju preko eon-a da posjete forum:
www.eoncentar.co.sr
17.05.2004. u 18:56 

milos3m
bg

Član broj: 9348

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?18.05.2004. u 00:25
Nabukodonosor,
skinuo sam fajl Mscomctl.ocx 1.066.176 mb
ALI ja nemam fajl SetupRunOnce.bat tako da ne mogu ni da ga startujem? Da li on mozda sluzi za konfiguraciju Permanent Channels? To sam podesio rucno.
Koristim Fazzt 6.03 i @eon. vec nedelju dana pokusavam ali nista ne silazi. Procitao sam 20x top temu jurio po netu uputstva, menjao br kartice 238/239 i nece pa nece.
Da li postoji neka novija verzija ovih programa i da li mogu da se pregaze postojece? Mozda bi mi to pomoglo. Imam signal i dobro podesen Setup4pc.
ZoneAlarm sam cuo da smeta pa sam i njega gasio ali nista.
Ako neko ima predlog bio bih mu zahvalan.
Pozdrav
Milos
18.05.2004. u 00:25 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?18.05.2004. u 00:30
Ako ga nemas onda rucno startuj samo jednom fajl AtThread.exe. Posle ovoga bi trebalo da ti AtEon radi OK. Jesi li instalirao TwoFish 1.4 po mom uputstvu? Ako nisi uradi i to.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
18.05.2004. u 00:30 

vladakru
vladakru
c.....a

Član broj: 11515

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?18.05.2004. u 11:19
-Mislim da fazzt nece da radi ako je u ISTO VREME ukljucen i SKYNET!
-Mislim da mora da bude ukljucen DVB-Data(za SS1) tj. Setup4PS(SS2)!
Bar ja tako mislim.
Mada sinoc sam ubacio najave u fazzt i jutros kada sam pogledao nesto je skinuo, nisam imao vremena da vidim sta je skinuto jer danas radim pa cim budem otisao kuci pogledacu.
Ja mislim da je proradilo!!!
Programi koji su bili aktivni su samo Fazzt, @eon i DVB-Data. ne znam da li mora @eon i DVB-Data da radi u isto vreme nisam probao mada mislim da mora jer je on taj koji valjda dekriptuje te fajlove koli se skidaju.
Nisam jos stigao da experimentisem, nemam dovoljno najava :((
Cim provalim sta je u pitanju javicu ovde!
Ako je neko provalio sta je u pitanju neka javi ili oni kojima radi fazzt neka kazu koji su progami aktivni dok fazzt radi! HVALA

by Vladakru
18.05.2004. u 11:19 

dragancce
dragan r
Nis

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?18.05.2004. u 13:34
Drugari,
ja mislim da bi mogli da se dogovorimo da menjamo najave.
Ajd organizujte nesto.
Ja sam prvi za to.
Evo imam za veceras neke najave pa mogu da ih pustim ko hoce.
Pozdrav Dragan
Imam jos jedno pitanjce
Da li mogu dve najave koju su u isto vreme da se skidaju?
Prikačeni fajlovi
18.05.2004. u 13:34 

dejandj

Član broj: 92

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?18.05.2004. u 14:02
1. Da.
2. Stavi kao upload uz poruku... (Ne moze vise od 100Kb).

18.05.2004. u 14:02 

milos3m
bg

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?19.05.2004. u 10:08
Nabukodonosor,
startovao sam AtThread.exe i mislim da mi @eon radi kako treba, kod mene je ocigledno problem u Fazztu.
vladakru,
i ja sam negde procitao da skynet i fazzt nece zajedno tako da nisam ni pokusavao.
Setup4pc koliko ja znam je od kartice i normalno da mora da bude ukljucen za bilo sta sto ima veze sa satelitom.
Sto se tice najava pusti SkyNet da radi ceo dan i stici ce ti prilicno ali narvno ogranici ga samo na najave da ti ne bi napunio hard djubretom.
Mislim da bi bilo dobro da se sredi top tema na koju se svi pozivaju tako da covek moze uz pomoc nje da podesi Fazzt i @eon i da se napravi i top tema za SkyNet.
Meni jos uvek nije stiglo nista preko Fazzta a osecam da je neka teska glupost.
vladakru, ovo je dobro pitanje koji programi smeju da budu aktivni dok se skida. Kod mene se dize ZoneAlarm, Norton i jos nekoliko stvari, doduse probao sam i sve da pogasim ali stvarno bi bilo dobro da bar to neko objasni jer moze neki najgluplji programcic da pravi probleme.
Ako ovde nema volje da se sredi top tema i da se napise druga za SkyNet ja sam spreman kad budem imao vremena da napravim sajtic (par strana) sa slikama kao uputstvo. Nazalost ne znam dovoljno a i ne radi mi Fazzt tako da sam nikako ne mogu. Ako ima zainteresovanih kazite pa da zajednicki to odradimo, nesto slicno kao na onom ruskom sajtu sa slikama samo jos detaljnije i sa informacijama poput toga koji programi ne smeju da budu ukljuceni i slicnim detaljima. Meni nije problem da odradim ako imam prave informacije.

Pozdrav
Milos
19.05.2004. u 10:08 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?19.05.2004. u 11:47
Pa postoji vec TOP tema o ovome. Sto se Fazzta tice jedno pitanje. Jesi li ga registrovao? Znas, ono sa REG kljucem. Jesi li napravio novog provajdera u Server4PC?
19.05.2004. u 11:47 

milos3m
bg

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?19.05.2004. u 14:33
Registrovao sam ga sa reg klucem koji sam skinuo ovde na forumui napravio sam novi u setup4pc.
Sto se mene tice ja cu ovo resiti vec nekako 7-8-9 godina sam na racunaru tako da se vazda nekako snadjem ali pominjem sredjivanje top teme kako bi se neke stvari resile trajno. Da se uradi kao sto je tvoj post na drugoj strani samo sa jos detalja. Znaci da se upisu SVI detalji tako da kada covek po tome podesi nema greske. Ja sam podesio po tome ali nesto ocigledno fali. Recimo sta treba da bude u "Scripting"? Kod mene je prvo gore prazno pa u drugom je C:\Program Files\KenCast\Fazzt\Scripts\Startup pa u trecem C:\Program Files\KenCast\Fazzt\Scripts,C:\Program Files\KenCast\Fazzt\Scripts\System pa je cetvrto prazno? U Scriptingu podkategorije sve mi je prazno itd. Znaci mislim da se sve napise. Neko kome Fazzt radi moze to da napise za 15tak minuta tako da covek sve podesi korak po korak. Mozes ti da dopunis svoj post recimo ako te ne mrzi. Top tema ima 4 strane i to prilicno konfuzne a dovoljan bi bio tvoj post sa jos malo detalja....

Pozdrav
19.05.2004. u 14:33 

dejandj

Član broj: 92

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?19.05.2004. u 14:47
A, Joj...
Stvari se menjaju dosta tj Jako brzo...
U pocetku kad je tema pokrenuta stvar je bila manje vise "up to date", kako vreme protice slede nove "zvrcke" i gomila postova tipa kod mene "to" ne radi...

Tako je to sa skoro svim (ili bas svim) stvarima u vezi SAT-a!
Danas napises sta treba A koji minut kasnije procita to neko "sa druge strane" i brzo (jos brze, jos bolje, ali ne za nas...) izmeni...

19.05.2004. u 14:47 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?19.05.2004. u 14:48
Ma ne mrzi me da malo dopunim post, ali tada sam mislio da je to dovoljno. Ne znam na kakav Scripting mislis. U kojem ti je to programu? Reci sta jos da pojasnim i dodacu u moj post.
19.05.2004. u 14:48 

milos3m
bg

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?19.05.2004. u 15:58
Fazzt 6.3 koristim.
Kada kliknem desnim na ljubicastu antenu kod sata pa Configuration...
dobijam prozor koji levo ima ovo stablo:
Main
+Scripting i pod njime:
-ScriptFolders
-Sheduled

IP Channel Defaults
Prmanent Channels

+Receive settings pa pod njime:
-Virtual paths
-Temporary Storage
-Streaming

+Backhaul pa pod njime:
-Logging
-Dialup Defaults

Licence information
System Information
Add-On Components
-----------------------------------
Recimo vrlo je moguce da sam ja napravo glupost sa sam recimo u Streaming izabrao 192.168.238.238 umesto Default i da ne radi ili slicna glupost koja nigde ne pise ni na ruskom sajtu ni ovde.
Znaci dovoljno bi bilo da se upisu vrednosti u ovo sto sam prepisao i da se kaze da li je to za placenu varijantu ili za slepovanje ako ima razlike. Isto za @eon, isto za SkyNet i prica bi bila zavrsena. Eventualno da se stave i ispravni linkovi za skidanje instalacija.
-------
Ako ova 6.3 verzija ne valja da li moze da se pregazi sa nekom starijom?

Pozdrav
Milos
19.05.2004. u 15:58 

SupermenX
Novi Sad

Član broj: 11114

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?19.05.2004. u 16:05
Meni je u prvom polju (Initialization script) podeseno TwoFish script
C:\Program Files\KenCast\Fazzt\Scripts\twofishpp\TwoFishPP.fzt

Inace kod mene se desava kada mi je ATeon ukljucen dolaze mi incomplete fajlovi,
dok kad ga iskljucim, lepo mi skine "Validated", pa ga posle dekriptujem naknadno sa TwoFish Decripterom.
Jos sam primetio da treba sto manje da cackam sa racunarom dok se vrsi download,
jer se takodje pojavljuju Incomplete, a imam brzu masinu (Barton2500+,RAM512MB)

------
SkyStar2 v2.6c, dll.4.2.11, Fazzt 6.3, TwoFish 1.6
Deus ex machina
19.05.2004. u 16:05 

milos3m
bg

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?19.05.2004. u 16:15
SupermenX, eto kod mene je to prazno a i folder u kome je twofish se zove TwofishPP sa ovim velikim slovima. Za cackanje sa racunarom je vrlo moguce jer se meni cini da je isto i sa SkyNetom, nisam jos siguran ali...
19.05.2004. u 16:15 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

icon Re: Da li je moj fazzt dobro podesen?19.05.2004. u 16:32
@milos3m
E tu vec ne mogu da ti pomognem. Ja koristim verziju 6.0.3.1 i kod mene ne postoje te opcije.
19.05.2004. u 16:32 

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Da li je moj fazzt dobro podesen?

[ Pregleda: 504 | Odgovora: 18 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.