Gde ste nabavili ove fajlove ljudi.....super mi radi TPS na Samsung-u SVACI-202 sa ugradjenim viaccess cam-om, a mucim se vec godinu dana da to postignem.....
"You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the f--k do you think you're talkin' to?"
16.05.2004. u 16:06
roli Mrdja Dragan Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi
kako "prevariti" Nokiu 9800 da editovanjem eeprom fajla otvori i AB sat? Sve sam kombinacije probao i sve varijante, ali..... slabo. Nece, pa nece. Radio sam sa editorom z10. Nebi bilo lose kad bi zajednickim snagama dali doprinos da pored TPSa, i svih drugih Via1 kanala, gledamo i AB sat.
Pozdrav!
Prime focus 1.60m, Televes 0,2db , Nokia9800, Opticum4100c, Total TV-maximum, Yamaha RX-V395, Nokia N82-1
Ne znam zasto ovakva vika?Pa nokia 9500 s sa obicnom 6 u 1 karticom gleda ceo tps + ab sat plus sirius komplet, sve yo sa softverom dr.jammal 2003.Pozdrav!
viktorparacin:
Tacno, u pravu si, i 9800 moze sa modulom i 6/1 fun gledati i tps i ab , i sve ostalo sto se gleda. Ali fora je sa obicnom GW karticom otvoriti.
Da dodam i bez dodatnog dekodera! Znaci radi u internom NOKINOM dekoderu s GW karticom!! Super zar ne! Sto je prije bilo nemoguce bez nekog dodatnog dekodera!!!Jel sada jasnije onima kojima nije bilo jasno!!!! :)
Joka
16.05.2004. u 21:45
roli Mrdja Dragan Razvlakac kablova na Freedom wireless mrezi
@miro ...bogami meni to na 808 sa TPS nije radilo,pa sam mu skinuo oficijelni SW sa neba i tad je proradio.Ne tvrdim da ne radi sa TPS podrskom ali meni nije htjelo
Najbitnije mi je da sam covjeka skinuo sa k.... vrata da mi ne dosadjuje!!!
Da ponovim nokia 9500 s to sve gleda sa jkf fileom dbox 1 i to bez ikakvog modula., a ni nema nista nego taj jedan interni slot pa to sve lepo radi.Pozdrav!