sakae :) hvala na poredjenju, odprilike mi je odlichno objashnjeno, tolko kolko sam informacija pruzhio. Sjetih se kasnije da nisam postovao konfiguraciju, to je ono "ocesh konja i magarca" kako li nekako neshto tako... odoh u..
evo ovako, konfiguracija:
AMD Barthon 2800+
Gigabyte 7n400 Dual Ch 400
2x256 DDR 400 Kingstone
ATI Radeon 9800Pro 128 MB
120 GB ATA
to je to, 20% opterecenje procesora je neshto shto se i mozhe istrpjet sobzirom da je SS2 jeftinija od SS1 dosta puta tri kolko li.
I druga stvar, nauchio sam napamet ovaj dio ES foruma, sve sam procheshljao, bukvalno oshtampao pola foruma i ponio doma, ko zna kolko sam firmu papira oshtetio, sve sve nadjoh, ukapirah 98% stvari sa samih foruma i od svih Vas a opet ne nadjoh dodjavola neshto ili ne znam opet se gubim, dakle dodjavola nadasve.. (postajem naporan sam sebi, pretvoricu se u LNB):
Imam antenu sa motorom i imam kroz kucu razvuchen kabal sa onim kao daljinskim sa motor (mozhe li to bit pozicioner..?), poshto mi ne ulazi u glavu kako bih mijenjao sa Astre na HotBird preko ovoga daljinskog, ukapirao sam da bi dobro bilo da postavim (majstor ili neko voljan da se penje) da postavi neko dva LNB-a, ali shto je sa kombinacijom Motor i dva LNB-a? jeli neshto od ovo dvoje suvishno, .. obecavam da cu sad opet da potrazhim odgovore za ovo po forumu, eto.
nidzo
PS (saike, this one belives in You) hugs
WiseSeSiSee