Ne znam zasto se muciti?
Stvar principa je da svako sa bilo kakvom karticom pogleda (uglavnom na kratko) i Free XTV.
To moze vec na bezbroj nacina...
Ono sto je za taj slucaj karakteristicno to je da je NEOPHODNO iskljuciti (moze i pobrisati i tsl) Yankse.
Sledece sto je neophodno je program koji stalno "cache-ira" Pid, Epg, Ecm i neke druge podatke, njih bar po 184 (ova cifra samo da stvar bude cca 99% glatka).
U nekima takvo sto je (iz nepoznatih razloga) neophodno stiklirati negde u "setings" samog programa...
I to je sve. Znam za nekih 7 (sedam) programa cije (najnovije) verzije to omogucavaju, a sto se SS2 tice prvi je bio po tom cuveni ALT-DVB (trazi hack i polu hack drivere), pa SkyView (koji to radi i bez tih drivera), pa MyThea (samo najnovije verzije sa driverima o kojima se ne zna nista, tj ja ne znam da budem precizan), pa se onda pojavilo dosta modifikacija PROGRAMA (184!) koji to podrzavaju... (sem ProgDVB-a mada naj, najnoviju verziju nisam ni isprobao...)
Ako koristite DVBdream (i samo njega i nista drugo) onda vredi eksperimentisati (moze i on to) inace se ne vidi neka svrha...
Sto se Free XTV tice progrAM JE "BLJACK" ali ukusi su razliciti pa je besmisleno o tome diskutovati. Za mene (licno & personalno) xxx program na multiviziji i tps-u je mnooogo bolji. Ima i jos dosta drugih a cak i oni mi se vise svidjaju od xtv-a! Ali jos jednom to je stvar licnog ukusa itd...