Citat:
marakas: Ja nemam sajt ,ali postojii slicna kombinacija i za mene, potrebno ja da sa nekog od tih sajtova skine programcic koji za vreme surfa u dnu tvog ekrana prikazije baner sa reklamama, i savaki sat surfa dobijes 0.5$, kada skupis 20$ ili vise oni te nakraju meseca isplate (
http://pbane.tripod.com/zarada/index.htm ). Ovo izgleda da stvarno funkcionise i planiram da istrpim reklame bar mesec dana pa da vidimo sta ce biti.
pre par godina probao sam i ja takva cuda, i radi. dobio sam cek od spedie na 30$, ALI, dok sam sakupio tih 30$ trebala su mi neka 3 meseca, pa jos dve nedelje dok su mi poslali cek, pa kada sam otisao u banku (delta) trebalo je da prodje jos dva meseca dok oni taj cek nisu poslali na proveru (izgovor je bio : cek je sa interneta, pa da ne bi bila prevara u pitanju....) i to sve za nekih bednih 30$...i jos su mi uzeli neku proviziju kada sam podizao pare....posle toga sam odustao od kojekakvih citanja mailova, paid while surf programa i ostalih cuda...
pazi, pare ces najverovatnije dobiti, ali kada, koliko....
a one price, zaradi 100-200-300eu ili vec koliko, za mesec dana, samo "surfujuci", zaboravi...
moj savet, napravi kvalitetan sajt, pronadji neke affiliate programe, dovuci posetioce na njega....
resenje problema lezi u nalazenju onih koji ce ga resiti