Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera

[es] :: BalkanSat :: Dreambox, Samsung, Humax, D-box :: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera

[ Pregleda: 535 | Odgovora: 11 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

brotnjo
anđelko krasić

Član broj: 19992

icon kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera12.04.2004. u 13:52

Skinuo sam sa raznih stranica interneta nekoliko matrix fun splittera, ali ne mogu ni jedan otvoriti Winzipom niti Winrarom niti Winace. Javlja mi slijedeću grešku unexpenced error. Kako riješiti problem da bi karticama ubacio SW 1080 u matrix cam.
pozdrav
brotnjo

12.04.2004. u 13:52 

makedox

Član broj: 3412

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera12.04.2004. u 19:20
Stavio sam na upload fun spliter pa skini ga . Radi 100%. Pozdrav svima
Ulozis sestru - dobijes zeta .........................Telesat
i
Ex is the best.... vise Vata a manje se Prosipa ;)
12.04.2004. u 19:20 

brotnjo
anđelko krasić

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera12.04.2004. u 22:08

Koji je to upload odakle ću da skinem matrix fun spliter jer se slabo snalazim još uvijek na ovom forumu.

pozdrav
brotnjo
12.04.2004. u 22:08 

ljpenovi
mods s obrazom

Član broj: 1219

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera13.04.2004. u 00:33
To je ovaj http://balkansat.elitesecurity.org/upload/ ali se na njemu opet moraš registrirati, možeš upotrijebiti iste podatke kao i za registraciju ovdje. E sad o tvojoj slaboj snalžljivosti na forumu, da si krenio s citanjem od pocetka (od vrha) naišao bi na mnogo korisnog štiva, pa i o uploadu!
pozdrav Bebi
13.04.2004. u 00:33 

brotnjo
anđelko krasić

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera13.04.2004. u 11:10
Ljpenovi,
hval ti na pokušaju pomoći, ali imam ja ovaj fajl od 27.03 kojeg sam upravo skinuo sa uploada bez ponovne registracije na ovom forumu, ali nažalost ne mogu ni njega otvoriti. Ne mogu biti pametan, sve se otvara Winzipom ili Winace ali ovaj fajl ne sa istom porukom koju sam ranije naveo.

pozdrav
brotnjo
13.04.2004. u 11:10 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

Član broj: 1619

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera13.04.2004. u 11:29
Stavio sam ti taj Fajl ovde ispod na_Upload uz poruku.

Odakle si ti uopste skinuo taj Fajl?Taj datum ne postoji na Upload-u!

Bes dodatne registracije,ne mozes na Upload.Moras se registrovati da bi skinuo
Fajl sa Upload-a.Fajlovi stariji od 7 dana se brisu sa Upload-a.

Ako nesto ne razumes,upitaj ponovo!Puno uspeha.

Pozdrav
Prikačeni fajlovi
13.04.2004. u 11:29 

brotnjo
anđelko krasić

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera13.04.2004. u 17:50

Gile

Pitaš me odakle sam skinuo fajl, pa evo klikom na web stranicu koju je stavio u svoj odgovor ljpenovi i tada se otvori Digi sat arhiva fajlova i tu je taj fajl od 27.10 a ne 3 kako sam naveo i pogriješio.Kad se echstrahira ovaj zip piše sa desna da je datium nastanka fajla 27.10.2003.g.ja vašeg fajla nigdje ne vidim i evo cijelih sat vremena tražim taj upload i osim ovog ne mogu da nađem ništa drugo. A što se tiče registracije nije mi to jasno da se moram registrovati dva puta. ja sam i na druga tri foruma ali toga nema osim registracije za forum.
Mislim da nisam toliko blesav da vas sve ne razumijem, tražim po forumu ii činim ono što mi napišete.Tu stranicu sa uploadom i vašim fajlom negdje ispod a gdje je to ispod ne mogu da nađem i možete misliti šo tometo hoćete , a fajl mi -ako hoćete -pošaljite u PPM kao što ja radim na drugim forumima forumašima koji to traže.

pozdrav
brotnjo
13.04.2004. u 17:50 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

Član broj: 1619

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera13.04.2004. u 23:02
Cao,

Fajl ti se nalazi skroz ispod moje poruke u_Uploadu uz poruku.
Obelezen je sa spajalicom za papir i nosi naziv:MatRix_FunSpliter.zip

Pozdrav

P.S.Pogledaj Privatnu poruku!
13.04.2004. u 23:02 

brotnjo
anđelko krasić

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera14.04.2004. u 21:12

Gile,

hvala ti na pomoći i fajlu, ali nažalost ne mogu da ga otvorim ni na svom računaru i na PC računaru u firmi ni sa winzapom, ni sa winace ni winrarom. imam ovaj fajl sa pet web adresa već ranije skinut, a prije pola sata sa ga ponovo skinuo sa vaše Sat arhive fajlova bez ponovne registracije kako . skinuio sam i od 14.04. JKF MR keyove. ne znam što je u pitanju pa sam se stvarno zainatio da dođem do tvog fajla saznam da li se radi o nekom drugom fajlu ali kad sam ga otvorio vidim i vidim da je isti koje sam ranije skinuo ali se ne može ni jedan pa ni tvoj otvoriti i kod otvaranja piše unexpected error prevedeno znači trenutne teškoće pri otvaranju zašto ne zma a znaš li možda ti ako ti možda nisam postao dosadan. nisam baš neznalica jer imam na sat update forumu već četiri zvjezdice a farumaši na ovom forumu mi nisu mogli adekvatno pomoći pa sam se uključio na ovaj forum i od vašiha forumaša potražio pomoć. čak mi ni u firmi stručnjaci za kompjutere neznaju pomoći i reći gdje je problem i kako ga riješiti.
pozdrav
brotnjo
14.04.2004. u 21:12 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera14.04.2004. u 23:34
Trudim se svim silama shvatit tvoj problem, al nailazim na par nejasnoca, kako nemožeš otvorit zip file, a kažeš da je nastao 27.10.2003.g, pa taj datum nemožeš ni vidjeti dok ga ne otvoriš, znaci da si ga odzipao uredno cim vidiš datum, e sad il ja nešto ne shvacam ili ti pored onih silnih zvjezdica nešto krivo kontaš.
BTW sve u svemu može bit samo jedan problem a to je neki antivirusni program koji ti radi to što ti radi ako ti i radi??? Ako si vec pokušao i u firmi na neki drugi PC i kažeš da ni tamo nece, jesi li ga tamo pokušao skinit sa interneta pa ga na disketi donjet na tvoj PC, ili ili.......
pozdrav Bebi
14.04.2004. u 23:34 

brotnjo
anđelko krasić

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera15.04.2004. u 18:19
ljpenovi,

Ne mogu doći do programa za rad sa UPD binom i karticama, a to znači kad kliknem na echstrahirani fajl pored kojeg sa desne strane piše 27.10.2003.g. tj.kad kliknem na ikonu u obliku ekrana da se otvori i dobije fun splitter program kako bi u njega ubacio upd bin, odredio broj kartica fun 4 koje ću puniti i ubacivati potom redosljedom u matrix cam. Imam ja internet i na svom PC u firmi i kolegica do mene i kolega i niko ne može otvoriti klikom miša extrahirani fajl-ekran da se dođe do programa da se može ubaciti u taj program upd bin, odrditi sa koliko kartica ću ubaciti SW u resiver. Niste valjda mislili da ne mogu eextrahirati fajl. Mogu to i to se uradi a dalje se pojavljuje text "unexpected error-neočekivana, iznenadna greška" umjesto programa.Eto to je taj problem a ne problem extrahiranja Winzipom
zipovanog fajla matrix fun card splitter Winzipom . Evo upravo sam ponovo sada skinuo ovaj fajl, estrahiro ga Winzipom i kliknuo mišem na kutijicu sa pet dugmića ispod koje piše readme-pročitaj i stvar je ista - neće da se pojavi program nego onaj navedeni j....i text /nemojtezamjeriti/.Nadam se da si sad shvatio šta ne mogu otvoriti.

pozdrav
brotnjo
15.04.2004. u 18:19 

ljpenovi
mods s obrazom

icon Re: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera15.04.2004. u 18:39
Tek sad sam shvatio, a to si odmah mogao i napisat da file uredno odzipaš al da je problem što nemožeš pokrenit program, a ne kako si ti pisao sa problemom skidanja i neispravnosti filea, file si u redu skinio sa svih mjesta uredno ga ekstrahirao i problem ti je da ga nemožeš pokrenit, koliko mi je poznato niko se osim tebe nije žalio, znaci file je ispravan (i ja sam ga provjerio jer mi nije bilo jasno o cemu pricaš i radi)
pozdrav Bebi
15.04.2004. u 18:39 

[es] :: BalkanSat :: Dreambox, Samsung, Humax, D-box :: kompjuteri problem otvaranja matrix fun splittera

[ Pregleda: 535 | Odgovora: 11 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.