Citat:
C A I N:
"mmmm" ne budi smješan,pa kako će raditi sky italia u resiverima sa seca modulom od pretplatnika (prvo trebaju zamjeniti resivere pa onda izgasiti seca2)!
Ajde neka ti bude da sam ja "smijesan" - ja sam samo rekao ono sto mi je Yankse prikazao - a to je da mi neke kanale (one koje ne mogu otvoriti) prikazuje da su u "Videoguard sistemu (No decryption)", a one koje mogu gledati su u Seca 2 sistemy.
Sto se tice tvoje druge tvrdnje - u kojim je tacno sistemima kodirana SkyItalia? Do skoro je bila u Seca 2, Mediaguard i Videoguard (mislim da su ta 3 sistema u pitanju); ali su izbacili Videoguard prije nekih mjesec dana (ovo mozes procitati u zadnjem broju VIDI-ja). Inace, i na vecini sajtova ces naci iste podatke (tj. da je SkyItalia kodirana u Seca 2, Mediaguard i Videoguard sistemima).
Ako bas hoces, skeniracu ti tu stranicu iz VIDI-ja i poslati ti je na mail.
E sad, ako je SkyItalia do skoro bila kodirana u navedena 3 sistema, mislim da su i originalne kartice podrzavale te sisteme (ukljucujuci i Videoguard); a da su i nakon iskljucivanja Videoguard-a prije mjesec dana mogle otvarati SkyItalia paket.
http://www.kingofsat.net/en/pa...standard=Digital&filtre=no
Pozdrav