Citat:
dizajner:@stormy ..možeš mi ukratko objasnit taj dump flash ili ako imaš za preporučit stranicu s detaljim opisom ... :)
Nazalost stranicu ti ne mogu preporucit. Ako uopce i postoji neka stranica koja opisuje flash ili memory map SFT-a... A ljudi koji bi nesto mogli znat lagano te znaju odjebat. Necu imenovat nikog (Wolfgang L.). Tak da se stvari skuzuju kopanjem po tudjem kodu i logiranjem komunikacija kanta<->SaFeT.
Ukratko, flash dump je kopija podataka kompletnog megabajta flash memorije SFT-a, dakle tu ti se nalaze, izmedju ostalog, SW i HW (bootloader) ID, lista kanala, eprom dump, SW kod... Prednosti, recimo, da je SW sirov, dakle nekompresiran, nepakiran, za razliku od app_down.bin fajla u kojem je necim pakiran ili kompresiran, pa je sada lakse kopat po tome. A meni je bio koristan da konacno skuzim memorijske lokacije nekih stvari u tom flashu. Inace, ne znam koliko je pametno uzet ovakav full dump i prebrisat njime svoj postojeci. Obzirom da u trenutku pisanja na SFT mozes prebrisat i rutine koje se tamo trenutno izvrsavaju a sluze za prijenos podataka s COM porta (bootloader kod). Mozda sam u zabludi, ali to je moje misljenje. Osim toga, nisam jos naletio na soft koji radi tak nesto.