Trenutno Ticket-2 (Sirius 5E) prenosi program Spice Platinum-a! Tema je "British Filth Weekend" 27-29.Feb. (filth = besramnost, prljavstina, gadost). Umesto dosadasnjeg jednog filma, koga vrte ceo mesec, sada je na repertoaru nekoliko razlicitih filmova, ciji naslovi poprilicno obecavaju. Od danas su novi kodovi, pa koga zanima, neka se prihvati programatora...!
Iako imam MR, u listi provajdera nemam Ticket Viasat, pa taj kanal otvaram pomocu Fun 6in1 kartice, koju s vremena na vreme programiram, u proseku na 10-ak dana. Zna li ko kako se mogu ubaciti novi provajderi u listu?
za ubacit novog provajdera u matrixa, odnosno viasat ticket ides u
edit cas key-viaccsess3 i onda ako imas prazdo mjesto sa identom 00 00 00 onda je ok a ako nemas moras izbaciti jednog provajdera da bi stavio tickete. Ident za viasat ticket u matrix codu je 01 0c 10 - 001 012 016.
Znaci ne editiras kljuceve nego ident provajderapa tek onda kljuceve
Uneo sam azurne kodove u MR, ali ne otvara Ticket-kanale!? Tek kada ubacim i fun-karticu, radi. Ne znam u cemu je fazon, ali bar kod mene na Humaxu-5400 je tako. Usput, od veceras je ponovo zadovoljavajuci signal n Sirijusu, pa se mogu gledati i Ticketi i TV-1000!