Ok salu nastranu..........
Nikakvu patku nisam hteo da proturim i mislim dosta clanova koji me znaju,shvatice da ima necega u svemu ovome.....
Dobio sam neke informacije,nesto vidjeno nesto cuto ili nasluceno pa me je zainteresovalo posto je jako puno ovde prica kojima se naravno neveruje ali me je zainteresovalo pa sam hteo da vidim dali neko od vas zna nesto slicno ili je cuo nesto sl....
I ja sam jedan od onih koji veruje kao sto neko rece svojim ocima ali znate kako je kada se infos dobije od nekoga u koga imate poverenje.....
Potrudicu se da to iskopam dokraja i bilo bi mi jako drago da ako je to tako pa da ponovo svi gledamo........
Nabavio sam i ja ovih dana ponovo Galaxy pa cemo malo da radimo a verujte mi ako se nesto uradi imacemo ovde.......
Ima sigurno i onih koji vole malo da bockaju vidim to ali nezelim da ulazim u nikakvo pucanje bez potrebe tako neka ovo moje obracanje bude onima koji me znaju i za koje sam uradio nesto dobro a ostali,neka svoj broj postinga nabijaju necim drugim a ne da gube vreme u komentarima nekom koga neznaju niti bilo sta mogu da pruze..
Naravno ko po obicaju nezelim nikoga da vredjam ali neka se bude malo elasticniji i neuzme sve licno u fazonu " Ako ja nemogu kako moze on ""
Ajde pa se cujemo.
Usput za ispravnost i korektnost svih mojim informacija moze to verovatno i Gile da potvrdi,a ko neveruje neka bolje to odmah uradi nego da se obraca meni bez potrebe
Spostovanjem DONN
DIstributer i Reseller : MUSHKIN OCZ G-SKILL ACUTAKE OMEGA OCTIGEN PEAK THERMALRIGHT