Dobih ovih dana informaciju ("sa izvora") da od Nove godine svi dobijamo (SVI ADSL PROVAJDERI) 4MBit. To casti Lelekom. Cene se ne menjaju. Kod mene ne moze posteno da prodje ni 1MBit.
Da vidimo i to cudo...
0
easyyu Pol isidor MSc. Elektrotehnika-Telekomunikacije Kanjiza
Član broj: 18220 Poruke: 1635 *.dynamic.isp.telekom.rs.
jashta, jashta....
U osnovi niko ni sada ne sprecava ostale Adsl provajdere da se povezu sa inostranstvom sa svojim linkom i puste brzine,
nego pricaju i smak sveta (2012 po ''izvorima'') skoro ce da bidne.
0
deki77
Član broj: 21596 Poruke: 1371 *.dynamic.isp.telekom.rs.
daj boze nek puste 4 mb i nek dodje do preopterecenja mreze pre ce ih ljudi napustiti,kod nas konacno zavrsavaju optiku za kablovski net pa onda pa pa lelekonju...
Ja sam rekao to sto sam rekao. A zasto je Nova godina neko vremensko merilo, to bi trebalo da pitate doticni, Svemoguci, Najveci,Srpski provajder-Lelekom. Oni, hteli mi to ili ne, vode jos uvek glavnu rec u nasoj vaskolikoj drzavi. Bar sto se tice telekomunikacija. A mozda i sire...
Dakle, imao sam pre neki dan problema sa telefonskom linijom, i igrom slucaja, decko koji me je zvao iz Lelekoma da proveri kako linija radi, mi je izmedju redova rekao da se od Nove godine povecava protok na 4 Mbita. A pre nedelju dana iz poste mi je receno, od osobe koja je zaduzena za ADSL, isto tako nesto. Jos smo se obojica smejali kako ce sve to da prodje kad i ovo sto bi trebalo da radi, ne radi kako treba. Dakle, dve razlicite osobe, jedna za drugu ne znaju, ista prica. A sa ovom drugom osobom sam u veoma dobrim odnosima.
Dakle, 2+2=...
0
kristi1
Član broj: 151211 Poruke: 1901 *.dynamic.isp.telekom.rs.
Cinjenica je da je ovim navlacenjem 4mbit+iptv pocelo nesto da se kuva, tj verovatno su mislili da povecaju brzine, pa ono u varianti, ajd pre nego sto povecamo brzine da navucemo ljude jos i na ugovor.
Nema ni moguceg ako ne tezimo ka nemogucem...
0
bachi Vladimir Vučićević System administrator Beograd, Srbija
Pa jedino sto mogu da ocekujem je smanjenje cena paketa jer cest je slucaj da vece brzine od 8mbit recimo nisu moguce... a i uzmite u obzir korisnike iptv servisa, oni i sad ne mogu da uzmu veci paket od paketa click 6... ima tu dosta stvari koje sama ADSL tehnologija, kao i kvalitet i duzina parica ogranicavaju...
U ostalom, zivi bili pa videli...