Hej!!!''ja sam pokusao da ubacujem kanale preko SetEditS9500 I PRITISNUO DUGME NA RESIVER UDESNO DOK MI SE NIJE POJAVILO 3-01 TAD SAM PUSTIO PROGRAM I UBACIO KANALE''HEJ MALA HEJ KAD BIH BIO DUGME MALAAAAAA HEJ!!!
Soryy PRIJATELJU ali procitaj!!!Flash eraseeeeeee na Resiveru 3-01....
Pozdrav....
@Rajic.Pod jedan ce biti tvoj prvi post,a pod dva drugi.I nadji ti nekog drugog ........................... ok!
1.ovako za pacovanje resivera sam pronasao da se radi preko hiper terminala to sam i uradio,ali imam problem ne znam kako da ubacim kanale iz pc u resiver sa kojim programom se to radi i dali treba pritisnuti neko dugme na resiveru kad ubacujem kanale..ja sam pokusao da ubacujem kanale preko SetEditS9500 I PRITISNUO DUGME NA RESIVER UDESNO DOK MI SE NIJE POJAVILO 3-01 TAD SAM PUSTIO PROGRAM I UBACIO KANALE KAD SAM GA PRIKLJUCIO NA SATELICKU ANTENU NIJE VISE BILO NI PROGRAMA SVE JE CRNO KO DA JE RESIVER MRTAV ..
DALI SAM JA NESTO POGRESNO URADIO DALI SAM GA IZGOREO MOLIM VAS POMOZITE MI HVALA UNAPRED
2.nesto sam uradio sad oce resiver ali ne znam kako je stigao softver 129 u njega kad ja sam ubacio 118 e sad vidim koji sam ja kreten za ove stvari inace sad imam u njega unosna verzija 501,glavna softverska verzija 129,i hardverska verzija 504 kako da ga vratim na softver 118 posto ja ne koristim ni jedan modul i gde bih mogao da nadjem softver.
hvala momci na vasem trudu nikako ne mogu da ukapiram koje dugme treba da pritisnem na resiveru kad ubacujem softver i listu kanala strelica u desno ili ulevo
HVALA VAM PUNO POZDRAV
eno zivjeli