Slusaj ti, decko........:)
Ne bih da ulazim u raspravu, niti da vredjam.........cak sam se razmialjao da li da ti odgovorim na post jer si koristio nacin obracanja koji nije na mom nivou, pa se i sam sada spustam......mozda i smaram dosta ljudi, ne bezim od mogucnosti da je to istina.......ali cisto da ti skrenem paznju da se tako ne obraca ljudima cak ni na forumu, osim ako imas 17-18g, onda ti oprastam, naucices vremenom......ako si mojih godina onda je kasno za promene :)
Moja zarada je prepolovljena u roku od 3 dana i ja sam trazio odgovore od ljudi koji mozda umeju da mi objasne.....ne mislim na pad u novcanom iznosu (to je jasno), nego u dogadjajima (prodaje, renewali, rebillovi).......hteo sam da vidim da li sam usamljen u tom "problemu" ili ne.
Zarada mi je smanjena za 500-600$ (potencijalna na PPS) u samo nedelju dana.
Meni je to mnogo novca..........zao mi je sto ti to ne razumes, posto je to tvoja dnevna zarada kako se hvalis.
Dakle, ne uklapa se u sablon iz prethodna 4 meseca (ako ovde ima smisla verovati da su sabloni moguci, jer je sve relativno)....i samo zbog toga sam reagovao.
1. Mozda je dva, mozda je tri dolara, ali to je
MOJ problem.
2. Kakva god da mi je zarada,
MOJA je (za mene je carska)....kazes da i nije nesto, a ne znam da li si svestan koliko ljudi sa ovog foruma direktno vredjas i ponizavas tim komentarom (ima ljudi koji se bore za hleb i 100$ mesecno im mnogo znaci u zivotu)........svakog normalnog coveka ce to vise iznervirati nego moje "smaranje" po forumu.
3. Kakav god da mi je sistem rada,
MOJ je.
Nikada se ovde nisam javio da diskutujem o svom sistemu, da li je dobar ili los, niti sam trazio bilo cije misljenje o njemu.
Ne znam zasto komentarises to uopste ?!
Ja sam sa tim sistemom za 4 meseca zaradio 4000$.........i odjednom je sve stalo, pa mi je bilo cudno......zato sam zatrazio misljenje drugih.
Znam kako izgleda kad malo uspori i naidju losi dani, ali ovo je bilo mnogo extremnije i manje vise jos traje.
To je citava sustina moje "kuknjave" ovih dana !!!
Ja vise ne znam kojim jezikom to da objasnim.
Ti si mozda radio i radis kao normalni ljudi i uzmas 10 puta vise.........bravo i svaka cast............radi i pusti mene da se ucim.......imaj razumevanja za slabije..........ili mozda nemas taj osecaj za takve stvari posto se nisi previse mucio u zovotu.......i u tom slucaju ti oprastam, jer nisi ti kriv zbog toga......"neznanje je blagoslov" za neke segmente zivota.
Svako pametan ko prati moje postove od pocetka kapira da slike ne postavljam da bih se hvalio, uvek je bilo sa smislom.
Je*be se meni sta ce neko da misli o mojim zaradama.
Meni ni iz dzepa ni u dzep......
Ako neko misli da to radim zbog refova, odmah bih porucio svima da me zaobidju ako mogu, jer niti imam vremena niti imam zivaca........niti imam koristi.
Ljudima koji su mi se javili pomazem koliko stignem, ali i to jedva postizem.......a odbio nikad nikog nisam kad je trazio pomoc, bez obzira da li je registrovan preko mene ili preko nekoga od vas.
P.S. Zao mi je ako sam jos nekoga, pored Dimi3je-a, zaista smorio svojim postovima prethodnih dana :)..........
Moj Skype : feniks3602