tek sam kupio sat. reciver Digit-All World - SFT-1000/SCI-1100 i zanima me kako ga mogu dekodirati na ostale programe HRT, i tako dalje. svaki komentar ili pomoć je dobrodošla. Ajmo ljudi pomozite?????
Odgovorio sam ti na newsima pa cu to isto ponovit i ovdje,
došao si na kraj filma, na kraj filma se obicno upali svijetlo, e ovdje ti je obrnuto
Zakasnio si sa kupnjom, šta je bilo toga više ni!!!
Nisam ti odgovorio kako si ti ocekivao jer si ocekivao previše, ali se nadam da sam ti otvorio oci.
pozdrav Bebi
Covik koji to radi za lovu da bi gledao HRT ti se zove prodavac nekog drugog receivera sa Viaccess embeded camom kompatibilnim sa VIACCESS2 sustavom, i drugi covjek koji ti je potreban nalazi se u ZG u firmi Odašiljaci i veze i on dijeli kartice bez kojih se nemože više gledat HRT,što se tice drugih kodiranih programa koje bi ti da ti taj tvoj covjek otvori, pazi imama jako jako malo!
pozdrav Bebi
kao sto vidim stručnjak si za ovo .....mogu li ja na samome pijatu gledat hrt,novu,....
ovaj čovik koji to radi dekodira mi softver i MOGU gledat kanale, tj treban svakih 25-30 dana skidat kodove nekon sajtu ( koji mi on da sajt) da ih skinem i samo ukucan u reciver.
Na samom pjatu nemožeš gledat bez prijemnika, a HRT nemožeš ni sa tim prijemnikom ni uz pomoc carobnjaka, znaci kako sam ti gore rekao.
Novu možeš za "sada" gledat ali ti treba motor na anteni jer ona nije na Astri ni na HB, a kad je nebudeš uskoro moga gledati onda je neceš niukom slucaju moc gledat na tom prijemniku.
Sve sta ti treba za "urediti" Digitall 1000 imas na stranici: www.sat-update.com
Zasto da nekom placas nesto sto mozes sam?
File skini na: www.gozosat.com
To ti je kraj price.
Ljpenovi ti nije rekao da je njegov stav:"uzivaj dok mozes!"
Makar jos ovo kratko...
Pozdrav
HR
P.S.
Treba ti jos i kabel za konekciju koji kosta cca 15 kuna.
Spajas ga na 9 pinski port (modemski)
Na daljinskom odaberi neki kodirani program (koji nije HRT, jer za to nemam hex code) i pritisni exit. Pojavit ce ti se sucelje u kojem mozes mijenjati hex kodove. A tih hex kodova je pun internet. Ako se ne snadjes, napisi to na forumu pa cu ti na e-mail poslati najfriskije viacces za hotbird i sve kodove za Sirius. A i druge ako treba.
Pozdrav!!!!!!