Citat:
ddanijel:
potpisujes UGOVOR gde lepo pise da si OBAVEZAN inkasatorima da pokazes karticu kada zatraze na uvid !
Znaci niko ti i ne ulazi u kucu ali kada dodju na tvoja vrata i ako im ti otvoris DUZAN si da pokazes karticu na uvid. Ukoliko im ne pokazes mogu krivicno da te gone i placas kaznu od 10.000kuna.
samo bi ti napomenio, ako je ugovor na moje ime, kad ja otvorim vrata i vidim ko me traži kažem, vi tražite moga brata, on nije kuci, na putu je, u bolnici je, pomorac je ......
a njegova soba je zakljucana, kad iduci put dođu opet ista prica i tako dok im ne dosadi, kad im dosadi imaju dvije mogucnosti, da me zamole da obavijestim brata kad se vrati iz...... da donese karticu na uvid u njihovo predstavništvo ili inkasatoru, ili drugu žešcu varijantu da iskljuce karticu dok im je ne doneseš pokazat a onda je moraju ponovno ukljucit uz naravno izvinjenje, dakle nema nikakvih osnova za kažnjavanje pa i po cijenu da ti je kucni ljubimac prožvakao karticu ili da si je na putu do njih negdje izgubio. Znaci nitko te ne može krivicno i bilo kako gonit ako si na putu, bolestan, na brodu, sa ljubavnicom na nepoznatom mjestu

pozdrav Bebi
BTW da nebi bilo da dajem upute kako izigrat ugovor, ovo je samo ispravak na ddanijelov odgovor, da nebi bilo plašenja